Biologisch afbreekbare bekers

Bent u op zoek naar biologisch afbreekbare bekers? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk de PLA koffiebeker. Dit is een bio-based materiaal dat 100% biologisch afbreekbaar is. Eén van de grootste vervuilers (van onze oceanen) is het eenmalige gebruik van plastic bekers voor bijvoorbeeld koffie of andere dranken.

Door te kiezen voor biologisch afbreekbare bekers zoals onze PLA beker beperkt u uw impact op het milieu enorm. En voor slechts €0,022 per stuk zijn biologisch afbreekbare bekers amper duurder dan zijn minder milieuvriendelijke alternatieven!

Laat zien dat u aan het milieu denkt

Er zijn vele manieren om uw steentje bij te dragen aan het milieu. Denk bijvoorbeeld aan elektrische lease auto’s, afval scheiden of zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand. Echter vragen sommige van deze manieren toch om een investering wat niet ieder zomaar bedrijf kwijt kan. Gelukkig zijn er ook goedkopere alternatieven: biologisch afbreekbare bekers!

Op elk kantoor wordt er koffie, thee of andere dranken gedronken tijdens het werk. Helaas betekent dit op veel kantoren dan ook voor veel plastic afval. Jaarlijks komt er gemiddeld zo’n 8 miljard kg plastic in onze oceanen terecht. Door te kiezen voor biologisch afbreekbare bekers laat u zien dat u aan het milieu denkt en uw steentje bijdraagt.

Biologisch afbreekbare bekers bedrukken

Ook de biologisch afbreekbare bekers kunnen we voor u bedrukken met een bedrukking naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf, de slogan of misschien zelfs uw gehele huisstijl. Benieuwd naar de kosten van het bedrukken van biologisch afbreekbare bekers? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan en laat u verassen door onze voordelige tarieven!

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons

© 2020 Bekerbedrukking.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy Webshop software: Shopman