Koffiebekers bedrukkenKoffiebekers bedrukken

Bedrukte koffiebekers zijn een must have voor elk professioneel bedrijf! Het is een extra ‘visitekaartje’ dat u zowel aan uw personeel als uw bezoekers geeft. Als uw bezoek wacht op zijn of haar afspraak genieten zij van een goede kop koffie uit uw bedrukte koffiebekers. U kunt ervoor kiezen om uw logo, een slogan of een andere pakkende tekst erop te bedrukken. Ook kunt u uw klanten iets geven om over na te denken, bijvoorbeeld aan raadsel.

We hebben een ruim assortiment koffiebekers dat geschikt is voor de automaat. Bijvoorbeeld kartonnen bekers in verschillende formaten van 100 ml tot 300 ml. Daarnaast hebben we dubbelwandige bekers die extra isoleren. Uw koffie of thee blijft langer warm en u brandt uw handen niet aan het bekertje. Ook voor milieuvriendelijke bekers kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar bekers voor espresso, of bekers met een to-go deksel? Ook dan helpen wij u graag. 

Laagste prijs van Nederland!

Koffiebekers bedrukken doet u het voordeligst bij Bekerbedrukking! Wij geven u de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders de bedrukte koffiebeker voor een lagere prijs dan wij u in onze offerte bieden, dan ontvangt u 10% extra korting op de laagste prijs! Dit geldt voor al onze bekers.

Nog meer redenen om voor Bekerbedrukking te kiezen

Naast de laagste prijsgarantie zijn al onze artikelen te bedrukken vanaf 1000 stuks. Ideaal als u een kleine oplage nodig heeft. Bij elke bestelling ontvangt u een proefdruk. Zo krijgt u een goed beeld van uw logo op de beker. Zijn de kleuren goed? Is het logo op de juiste plek gepositioneerd? U controleert de proefdruk voordat wij uw bestelling in behandeling nemen. Een groot gedeelte van ons assortiment wordt binnen 1 week geleverd! In sommige gevallen duurt het bedrukken 2 á 3 weken. Onze supportafdeling helpt u graag met uw ontwerp en beantwoordt graag uw eventuele vragen. Wij zijn tijdens kantooruren beschikbaar. 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen. Meld u nu gratis aan.

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons