De voordelen van de plastic bierglazen met tulp-vorm

De plastic bierglazen zijn ontwikkeld uit een sterk, maar tevens glashelder type plastic, namelijk PET. PET staat voor Polyethyleentereftalaat. De plastic bierglazen zijn voorzien van de typische tulp-vorm. Deze vorm ondersteund de schuimkraag van een biertje waardoor je eenvoudig tijdens het tappen bezoekers van feesten en evenementen kunt voorzien van het ideale biertje.

De beker is volledig recyclebaar en uitstekend in te zetten tijdens bedrijfsevenementen of feesten. Zoekt u een andere soort beker? Bekijkt u dan ook eens onze plastic beker zonder tulp-vorm.

Het plastic bierglas beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 200ml / 250ml
  • Inhoud tot rand is 300ml
  • Het plastic bierglas weegt 6,5 gram.
  • Is 11,6 cm hoog en 7,8 cm breed
  • Materiaal: PET-plastic (Polyethyleentereftalaat)
  • Leverbaar vanaf: 3750 stuks
  • Bedrukking: Tot 6 kleuren
  • Geschikt als evenementbeker

Bierglazen bedrukken met laagste prijs garantie!

Laat uw bierglazen bedrukken met uw eigen naam, tekst of logo. U ontvangt bij ons de laagste prijs garantie. Vindt u dezelfde bierglazen inclusief bedrukking elders voor een lagere prijs dan ontvangt u bij ons 10% korting op de laagste prijs.

Wij hanteren voor het bedrukken van bierglazen echter bepaalde kwaliteitseisen, zo dient het logo welke u aanlevert te voldoen aan een aantal standaard specificaties. Hieronder kunt u het overzicht downloaden van de betreffende specificaties. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Specificaties

Bekertype plastic drinkbeker
Bijzonderheden evenementenbeker voor bier
Diameter 116mm
Hoogte 78mm
Inhoud 200ml/ 250ml
Inhoud schenk 200ml/ 250ml
Inhoud topfill 300ml
Kleur transparant
Materiaal PET

Plastic drinkbeker 200ml – tulip

Wilt u graag plastic bekers bestellen die geschikt zijn als evenementbeker voor het serveren van bier en overige dranken? Kies dan voor de speciale plastic bierglazen met tulp-vorm. Deze vorm is speciaal ontwikkeld om een schuimkraag binnen het plastic bierglas te ondersteunen.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59