Plastic bekers kopen? Kies voor de 200ml drinkbekers!

Wilt u graag stevige plastic bekers kopen en dienen deze bekertjes glashelder en flexibel te zijn, dan zijn de 200ml plastic bekers de geschikte keuze. Deze bekers zijn samengesteld uit PET-plastic. PET staat voor Polyethyleentereftalaat. Dit type plastic wordt veelal gebruikt voor het verpakken van voedingsmiddelen, niet alleen omdat het plastic betrouwbaar is, maar tevens omdat het materiaal recyclebaar is.

De bekertjes beschikken over:

  • Een schenkinhoud van 200ml
  • Inhoud tot rand 250ml
  • De bekertjes wegen 6 gram p/s.
  • Is 9 cm hoog en 7,8 cm breed
  • Materiaal: PET-plastic (Polyethyleentereftalaat)
  • Leverbaar vanaf: 3750 stuks
  • Bedrukking: tot 6 kleuren
  • Geschikt als slush puppy bekers

Slush Puppy bekers met bedrukking!

Zoals hierboven al vermeld werd zijn de plastic bekers geschikt voor diverse soorten dranken, waaronder warme- en koude dranken. Verkoopt u slush puppy en bent u op zoek naar een betrouwbare slush puppy beker? Dan zijn de 200ml bekertjes van Bekerbedrukking zeer geschikt.

Wij voorzien uw slush puppy bekers graag met uw eigen bedrijfsnaam of logo. Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons de laagste prijs garantie krijgt? Indien u deze slush puppy beker incl. bedrukking bij een ander voor een lagere prijs krijgt dan geven wij nog eens 10% korting op de laagste prijs.

Hieronder vindt u de specificaties voor het aanleveren van een bedrijfslogo. Zijn er onduidelijkheden omtrent de beker of de aanleverspecificaties? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Bekertype plastic drinkbeker
Bijzonderheden geschikt voor slushbeker
Diameter 78mm
Hoogte 90mm
Inhoud 200ml
Inhoud schenk 200ml
Inhoud topfill 250ml
Kleur transparant
Materiaal PET

Plastic drinkbeker 200ml – tulip

Wilt u plastic bekers kopen voor een feest, beurs of ander evenement en serveert u diverse dranken, waaronder koud en warm, dan zijn de plastic drinkbekers 200ml met tulp-vorm de perfecte keuze. Het verschil tussen deze 200ml plastic beker en de overige 200ml plastic bekers binnen ons assortiment is de hoogte van het bekertje. Je ziet veelal dat dit bekertje ingezet wordt als slushbeker.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59