Goedkope bierglazen van PP-plastic

Bent u op zoek naar een evenementen beker voor het schenken van bier en overige dranken? Dan zijn de goedkope bierglazen van PP-plastic de ideale keuze. De bierglazen zijn transparant en kunnen tegen een lage prijs voorzien worden van uw eigen bedrukking. PP-plastic bekers zijn over het algemeen een stuk lichter dan de plastic bierglazen van PET-plastic.

Is de prijs voor u belangrijk in uw zoektocht naar de perfecte wegwerpbeker, dan zijn de 200ml plastic bierbekers de voor de hand liggende keuze! Wilt u liever een plastic beker zonder tulp-vorm? Bekijkt u dan ook eens onze 200ml classic plastic bekers!

De plastic bierbekers beschikken over:

  • Een schenkinhoud van 200ml
  • Inhoud tot rand 270ml
  • De plastic bierbekers wegen 4,2 gram p/s.
  • Is 10,8 cm hoog en 7,8 cm breed
  • Materiaal: PP-plastic (Polypropeen)
  • Leverbaar vanaf: 5000 stuks
  • Bedrukking: tot 6 kleuren
  • Geschikt als goedkope evenementen beker

Op zoek naar bedrukte bierglazen?

Bent u op zoek naar bedrukte bierglazen, echter wilt u hier niet teveel geld voor uitgeven? Dan kiest u voor het bedrukken van de 200ml bierglazen bij Bekerbedrukking.nl. Wij hanteren een laagste prijs garantie! Vindt u hetzelfde bierglas inclusief bedrukking voor een lagere prijs dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de laagste prijs!

Wacht niet langer en bekijk hieronder welke aanleverspecificaties wij hanteren voor bedrukte bierglazen. Is er iets onduidelijk en wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Specificaties

Bekertype plastic drinkbeker
Bijzonderheden goedkope evenementen beker
Diameter 78mm
Hoogte 108mm
Inhoud 200ml
Inhoud schenk 200ml
Inhoud topfill 270ml
Kleur transparant
Materiaal PP

Plastic drinkbeker 200ml – tulip

Heeft u binnenkort een feest of evenement en bent u op zoek naar goedkope bierglazen? Bekijk dan nu onze goedkope 200ml plastic bierglazen van PP-plastic. De speciale tulp-vorm zorgt voor perfecte ondersteuning van de schuimkraag.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59