De 500ml drinkbeker bestellen

De 500ml drinkbekers zijn stevig, flexibel en helder en zijn uiterst geschikt als bierbeker tijdens uw evenement of feest. U kunt tevens direct onze overige bierbekers bekijken in diverse formaten en met verschillende inhouden. Bierbekers zijn speciaal voor bier voorzien van een verbreding aan de bovenkant. (Een kraag) Dit karakteristieke kenmerk zorgt voor een correcte afmeting van de verhouding tussen een schuimkraag en het bier. De drinkbeker is overigens ook uitstekend geschikt voor andere dranken.

De drinkbeker beschikt over:

  • Een inhoud van 500ml
  • Inhoud topfill: 650ml
  • Is 14,8 cm hoog en 9,5 cm breed
  • Materiaal: PET-plastic (Polyethyleentereftalaat)
  • Leverbaar vanaf: 3200 stuks
  • Bedrukking: tot 6 kleuren

Grote drinkbekers bedrukken

Met een inhoud van 0,50 cl is deze plastic beker de grootste binnen ons assortiment van bedrukbare drinkbekers. Wij kunnen uw evenement al voorzien van deze grote bekers na 7 werkdagen. Wilt u meer informatie over onze leveringstijden dan kunt u contact opnemen.

Specificaties

Bekertype plastic drinkbeker
Bijzonderheden stevige 500ml beker
Diameter 95mm
Hoogte 148mm
Inhoud 500ml
Inhoud schenk 500ml
Inhoud topfill 650ml
Kleur transparant
Materiaal PET

Plastic drinkbeker 500ml – tulip

De 500ml (0,5 liter) drinkbeker van PET-plastic is op het gebied van inhoud onze grootste variant van drinkbekers. De drinkbeker beschikt over een afmeting van 148mm bij 95mm en kan voorzien worden van een opdruk met uw eigen bedrijfslogo met 6 verschillende kleuren! Staat uw evenement al voor de deur en heeft u haast bij uw bestelling? Wij kunnen uw bekers inclusief bedrukking tijdens een spoedbestelling verzenden na 7 werkdagen! Wilt u meer informatie over de 500ml PET-drinkbeker? Neem dan contact op met onze klantenservice.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59