Waarom kiezen voor kleine plastic bekertjes?

Het voordeel van kleine plastic bekertjes is dat deze ingezet kunnen worden tijdens speciale gelegenheden. Voornamelijk wanneer u bezoekers tijdens een evenement of markt wilt laten genieten van uw producten. De kleine plastic bekertjes zijn van uitstekende kwaliteit, de bekertjes worden namelijk ontwikkeld uit een speciaal type plastic, PET-plastic.

PET staat bekend om de flexibiliteit zonder dat het plastic gemakkelijk barsten begint te vertonen, het plastic is extreem sterk en is mooi helder, waardoor uw logo goed naar voren komt. Heeft u toch liever een kleiner glaasje? Bekijkt u dan ook eens ons kleinste proefglaasje.

Informatie over de kleine plastic bekertjes:

  • Een schenkinhoud van 200ml
  • Inhoud tot rand is 280ml
  • Is 7,4 cm hoog en 9,5 cm breed
  • Gewicht per drinkbeker 9,3 gram
  • Materiaal: PET-plastic (Polyethyleentereftalaat)
  • Leverbaar vanaf: 3200 stuks
  • Bedrukking: Tot 6 kleuren
  • Geschikt als sap- & fruitbeker

Plastic bekertjes kopen met bedrukking?

Plastic bekertjes kopen kunt u bij veel verschillende webshops. Bij Bekerbedrukking hanteren wij echter een speciale laagste prijs garantie. Kunt u de plastic bekertjes kopen (incl. bedrukking) voor een lagere prijs bij een andere shop, dan ontvangt van ons 10% korting op de laagste prijs.

Om te zorgen dat alle plastic bekertjes met een uitstekende drukkwaliteit onze drukkerij verlaten hebben wij een aantal aanleverspecificaties opgesteld waar uw logo aan dient te voldoen. Download hieronder de specificaties voor het bedrukken van plastic bekertjes. Heeft u vragen over de kleine plastic bekertjes of over de specificaties? Neem gerust even contact op! Wij helpen u graag verder.

Specificaties

Bekertype plastic sapbeker
Bijzonderheden sap / milkshake / fruit beker
Diameter 95mm
Hoogte 74mm
Inhoud 200ml
Inhoud schenk 200ml
Inhoud topfill 280ml
Kleur transparant
Materiaal PET

Plastic sapbeker 200ml – straight

Zoekt u degelijke kleine plastic bekertjes die u kunt bedrukken met uw eigen bedrijfslogo? De kleine plastic bekertjes met een inhoud van 200ml kunnen uitstekend worden ingezet tijdens proeverijen, beurzen en andere evenementen.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59