Thermos koffiebekers

Houd uw warme dranken extra lang warm in een speciale thermo koffiebeker. Onze dubbelwandige bekers zijn speciaal bedoeld voor gebruik in kantoren en andere zakelijke gelegenheden. Even afgeleid door uw mail of een telefoontje? Geen nood, uw koffie, thee of soep blijft lang warm in onze speciale thermos koffiebekers die u speciaal kunt laten bedrukken.

Dubbelwandige koffiebekers

Dat uw drank langer warm blijft is te danken aan het dubbelwandige ontwerp van onze thermo koffiebekers. Een bijkomend voordeel is dat de beker aan de buitenzijde niet heet wordt en u dus uw vingers niet brandt. Thermos koffiebekers zijn dus ideaal voor het uitserveren van warme dranken op kantoor. Plaats ze bij uw koffieautomaat en u zult zien dat uw medewerkers en bezoekers ze waarderen!

Thermo koffiebeker met bedrukking

Onze dubbelwandige thermobekers voor warme dranken beschikken over een zeer groot bedrukbaar oppervlak. De bekers lenen zich erg goed voor een bedrukking in uw huisstijl. Of u nu kiest voor een eenvoudige opdruk met uw tekst of logo of voor een volledige bedrukking in uw huisstijl, alles is mogelijk. We bedrukken de bekers voor u in één of enkele kleuren, maar ook full-color bedrukking is geen enkel probleem. Bekijk onze referenties en laat u inspireren over de ontelbare mogelijkheden voor bedrukte thermobekers!

Goedkope thermobekers

Onze thermobekers zijn de goedkoopste van Nederland. U profiteert bij ons namelijk van de laagste prijsgarantie. Bereken uw prijs voor dubbelwandige thermos koffiebekers en laat u verrassen door onze gunstige prijzen!

p.s. Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor plastic bekers?