Plastic proefglazen

Plastic proefglazen

Plastic proefglazen mogen niet ontbreken op uw bedrijfsfeest, evenement of beurs. En ook op een festival of horecagelegenheid komen de proefglazen goed van pas! Het voordeel van plastic proefglazen is dat ze niet stuk kunnen gaan en dat u geen risico op glasscherven loopt. Ze zijn veilig in het gebruik, ook als mensen de glazen mee naar buiten nemen. Wij leveren verschillende maten borrel- of proefglazen. U kunt kiezen uit een plastic champagneglas, wijnglas of longdrink.

Alle plastic proefglazen kunt u voorzien van een professionele opdruk. Denkt u aan een goede tekst, uw logo of een afbeeldingen die u gebruikt als eyecatcher. Zeker als u hier een pakkende tekst op laat drukken, geeft u de bezoekers iets om over na te denken tijdens het bedrijfsfeest, evenement of beurs. Op deze manier brengt u uw boodschap extra onder de aandacht en is de kans groter dat uw klanten het onthouden.

Het oppervlakte dat u laat bedrukken, kunt u gebruiken voor uw eigen logo of boodschap of u gebruikt het als sponsoraanbieding voor uw sponsoren. Onze plastic proefglazen kunt u in één kleur of full-color bedrukken. U bestelt de proefglazen al vanaf 1000 stuks bij ons! Deze oplage is ideaal voor kleinere evenementen.

Proefglazen bedrukken voor de goedkoopste prijs van Nederland!

Wilt u meer informatie over de prijzen? Dat kan! Neem eenvoudig contact met ons op via onze contactpagina. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om plastic proefglazen te bedrukken met uw logo, een pakkende tekst of een opvallende afbeelding.

De goedkoopste bedrukte proefglazen

Plastic proefglazen bedrukken bij Bekerbedrukking.nl is niet duur! U profiteert van de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders hetzelfde bedrukte product goedkoper, dan betalen wij u het verschil terug. En u krijgt extra 10% korting op de laagste prijs.

Wist u dat u bij ons vanaf één week de plastic proefglazen bedrukt in huis heeft?