Wegwerpbekers bestellen: snel & voordelig bij bekerbedrukking.nl

Bent u op zoek naar voordelige wegwerpbekers? Bekerbedrukking.nl levert plastic, kartonnen en papieren wegwerpbekers. U kunt deze laten bedrukken met een tekst, uw logo of een volledige bedrukking. Wegwerpbekers zijn geschikt om in te zetten binnen uw bedrijf, maar zijn ook zeer geschikt als reclamemiddel op evenementen zoals beurzen, festivals of bedrijfsfeesten.

Diverse kartonnen en plastic wegwerpbekers

U kunt bij Bekerbedrukking.nl terecht voor verschillende soorten wegwerpbekers van plastic of karton. Iedere beker heeft zijn eigen kenmerken. Bekijk hieronder ons assortiment:

Koffiebekers

Koffiebekers zijn kartonnen bekers. Behalve voor koffie zijn ze ook zeer geschikt voor andere warme dranken als thee en warme chocolademelk. Koffiebekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en geschikt voor een volledige opdruk.

Drinkbekers

Drinkbekers hebben een glad oppervlak, waardoor de bedrukking van uw beker goed tot zijn recht komt. Door het transparante plastic kunt u van buiten goed zien welke drank er in de beker zit. Plastic drinkbekers hebben een groot bedrukbaar oppervlak.

Dubbelwandige bekers

Dubbelwandige bekers zijn zeer geschikt voor warme dranken. Deze thermobeker houdt de drank lang warm, terwijl de buitenkant van de beker niet heet wordt. Het hoogwaardige karton is zeer geschikt voor een volledige bedrukking en geeft de dubbelwandige beker een luxe uitstraling.

Ijsbekers

Ijsbekers met bedrukking zijn origineel en opvallend. Onze kartonnen ijsbekers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten en zijn geschikt voor volledige bedrukking. Ijsbekers zijn geschikt voor verschillende soorten ijs, waaronder schepijs en softijs.

Proefglaasjes

Proefglaasjes zijn door hun kleine formaat zeer geschikt voor proeverijen. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten van 20cc tot 100cc. Deze transparante bekertjes maken uw proeverij helemaal af. De kleine maten zijn ook zeer geschikt als borrelglaasjes.

Waarom wegwerpbekers bedrukken?

Behalve goedkoop wegwerpbekers bestellen, kunt u bij Bekerbedrukking.nl ook heel voordelig uw wegwerpbekers laten bedrukken. Al onze sterke bekers beschikken over een oppervlakte waar een logo, tekst of foto kan worden bedrukt. Zo kiezen regelmatig organisaties voor het bedrukken van bekers om de naamsbekendheid te vergroten of voor een persoonlijker gevoel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Tijdens de aanvraag kunt u een ontwerp van bijvoorbeeld uw logo of tekst meesturen. Vervolgens zullen wij, na ontvangst, zo snel mogelijk een proefdruk sturen met een prijsopgave. Op deze manier maken wij het mogelijk om snel en eenvoudig bedrukte wegwerpbekers online te bestellen!

Bekerbedrukking.nl is gegarandeerd de goedkoopste

Bekerbedrukking.nl hanteert een laagste-prijsgarantie op het bedrukken van alle typen (plastic en kartonnen) wegwerp bekers. Wanneer u ergens anders dezelfde bedrukte wegwerpbeker vindt voor een lagere prijs dan in onze webshop, ontvangt u nog eens 10% korting op de laagste prijs. Overtuig uzelf van onze hoogwaardige, scherp geprijsde bekers. Klik hier om een prijs voor het bedrukken van plastic bekers online te berekenen.

Bekijk ook eens onze plastic bierglazen, ijsbekers en koffiebekers om uw collectie compleet te maken!