Plastic bekers bedrukken | Bedrukte plastic bekers

plastic bekersBekerbedrukking is hét adres voor het bestellen van uw plastic bekers. Wij beschikken over een ruim assortiment koffiebekers, drankbekers, bierglazen, borrelglaasjes en proefglaasjes. U kunt deze laten bedrukken met uw tekst, logo of kiezen voor volledige bedrukking.

Onze plastic bekers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn leverbaar in diverse oplagen. De bekers worden vervaardigd uit diverse soorten materiaal, waaronder PET-, PP- of PLA-plastic. Heeft u vragen over de materialen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Binnen ons assortiment vindt u bekers met verschillenden inhouden. Ideaal voor diverse type dranken op uw bedrijfsfeest, festival of ander evenement. Voor een wat luxueuzere uitstraling hebben we ook hard plastic bekers. Ook deze hard plastic bekers kunnen we voor u bedrukken met logo of tekst naar keuze.

De juiste plastic beker voor elk moment

Of u nu op zoek bent naar een plastic beker voor bij uw koffieautomaat, voor een bedrijfsevenement of een feest, bij Bekerbedrukking bent u aan het juiste adres. Ongeacht voor welke gelegenheid hebben wij altijd de beker die u zoekt. Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten wegwerpbekers:

  • Koffiebekers zijn geschikt voor warme dranken. Ze zijn gemaakt van polystyreen en verkrijgbaar in twee maten: 150cc en 180cc. Deze plastic bekers zijn geschikt voor koffieautomaten.
  • Drinkbekers zijn verkrijgbaar in 200cc en 250cc, waarbij de laatste variant gemaakt wordt van het milieuvriendelijke PLA. Drinkbekers zijn geschikt voor alle soorten koude dranken. Door het rechte bekerontwerp komt uw opdruk goed tot zijn recht.
  • Bierglazen zijn verkrijgbaar in 250cc en 300cc en worden gemaakt van PET. In 250cc beschikken we bovendien over een goedkoper alternatief van PLA. Plastic bierglazen zijn geschikt voor alle soorten koude dranken.
  • Borrelglaasjes en proefglaasjes zijn kleine glaasjes van PET of polystyreen. Deze glaasjes zijn verkrijgbaar in vier formaten van 20cc tot 100cc en zijn zeer geschikt voor proeverijen of het serveren van sterke drank.
  • Luxe glazen zijn gemaakt van hard plastic en hebben een luxere look & feel in vergelijking tot onze andere plastic beekrs.

Betaal nooit teveel voor hard plastic bekers bedrukken

Bij Bekerbedrukking betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor bedrukte soft en hard plastic bekers. Als u dezelfde bekers ergens anders goedkoper vindt dan in onze webshop, geven wij u nog eens 10% korting over de laagste prijs. U betaalt bij ons dus nooit te veel voor uw bedrukte plastic bekers. Deze garantie is alleen van toepassing op de bekers die wij in onze webshop hebben.


Veelgestelde vragen omtrent plastic bekers bedrukken

Welke plastic bekers zijn er allemaal?

Bekerbedrukking.nl heeft een ruim assortiment plastic bekers. Denk bijvoorbeeld aan drinkbekers in diverse formaten (van 180ml tot 500ml) en met verschillende designs, plastic bierglazen, proefglaasjes/borrelglaasjes en luxe glazen van hard plastic.

Hoe kunnen de plastic bekers bedrukt worden?

Bij Bekerbedrukking.nl kunnen we uw plastic bekers bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of merk zijn, maar een tekst in de vorm van een slogan of andere boodschap is ook mogelijk.

Vanaf welke hoeveelheid kunnen bedrukte plastic bekers bestelt worden?

De bedrukte plastic bekers zijn al leverbaar vanaf slechts 1.000 stuks. Des te meer plastic bekers u bestelt, des te goedkoper het per stuk wordt. Daar bovenop bieden we u bij Bekerbedrukking.nl de laagste prijsgarantie.