Beker met naam bestellen? Snel en voordelig bij bekerbedrukking.nl

Bekers met uw naam erop lenen zich ideaal als uitbreiding van de huisstijl van uw bedrijf. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor koffieautomaten. Daarnaast kunt u bekers met uw bedrijfsnaam inzetten als reclamemiddel op beurzen of andere evenementen. Waar u ze ook voor gebruikt, een beker met naam zorgt ervoor dat uw doelgroep op een originele manier attent wordt gemaakt op uw bedrijf. Bij bekerbedrukking.nl kunt u snel en voordelig bekers met uw naam bestellen. Of u nu kartonnen of plastic bekers wenst, wij bedrukken de bekers met uw naam of een andere opdruk.

Bedrukte bekers met naam, altijd de laagste prijs

Bedrukte bekers met uw naam erop kunt u eenvoudig bestellen via onze website. Bovendien bent u bij ons gegarandeerd het goedkoopst uit, want wij bieden u een laagste prijsgarantie op het bedrukken van bekers. Mocht u dus dezelfde beker ergens anders voordeliger vinden, dan geven wij u nog eens 10% korting op de laagste prijs.

Bereken zelf de prijs voor het bedrukken van bekers met uw naam. Klik op één van de categorieën via het menu en selecteer vervolgens de beker van uw keuze.

Welke soorten bekers met naam kan ik bestellen?

Bekerbedrukking.nl biedt u voor elke gelegenheid en elke drank de passende beker. Zo vindt u bij ons kartonnen koffiebekers voor vrijwel alle soorten warme dranken. De bekers zijn zowel in een gewone als in een dubbelwandige variant verkrijgbaar. Ook voor plastic bekers zit u bij ons goed: wij hebben zowel bekers voor gewone frisdrank als speciale plastic bierglazen met schuimkraag. Daarnaast kunt u bij bekerbedrukking.nl ijsbekers en kleine plastic bekertjes bestellen. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk alle typen bedrukte bekers op onze site.