Kartonnen bekers

Kartonnen bekers

Kartonnen bekers zijn ideaal voor warme dranken zoals koffie en thee. Ze zijn gemaakt van stevig karton waardoor ze hun vorm behouden als u er bijvoorbeeld koffie in schenkt. Ze zijn gemaakt van enkelwandig karton en zijn volledig recyclebaar. U kunt ze voorzien van een deksel, zodat mensen hem ook onderweg kunnen gebruiken. We hebben een ruim assortiment aan kartonnen bekers. We hebben de koffiebekers met de formaten 100 ml, 150 ml, 180 ml, 200 ml en 300 ml standaard in ons assortiment zitten.

Daarnaast hebben we ook ijsbekers van karton. Ideaal om heerlijke ijsbolletjes in te serveren. We hebben ijsbekers van 150 ml tot 400 ml. Van 1 tot 5 bollen. Bekijk onze ijsbekers.

De bekers van karton kunt u zowel in 1 kleur als in full-color bedrukken. De bekers zijn al leverbaar vanaf 1000 stuks tot 250.000 stuks. Bekijk ook onze automaatbekers.

Waarom kiest u voor Bekerbedrukking?

Bekerbedrukking.nl brengt uw boodschap op het juiste moment op de juiste plek bij de juiste groep mensen! Al onze kartonnen bekers kunt u laten bedrukken met uw logo, een catchy tekst of een goede boodschap. Bij Bekerbedrukking.nl ontvangt u altijd een proefdruk met uw logo. Zo weet u zeker dat uw logo de goede kleuren heeft en goed uitgelijnd is. En wij geven u de laagste prijs garantie! U hoeft bij ons geen grote aantallen af te nemen. Al onze bekers zijn al te bedrukken vanaf 1000 stuks en worden binnen 2 á 3 weken geleverd. Heeft u een spoedbestelling? Neem contact op met onze medewerkers en we bespreken samen met u de mogelijkheden. Voor het spoedtarief kunnen we vaak al binnen 1 week leveren.

Kartonnen bekers voor de goedkoopste prijs van Nederland!

Het bedrukken bij Bekerbedrukking.nl is niet duur! Al onze klanten profiteren van onze laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders de bedrukte bekers goedkoper dan de prijs in onze offerte? Dan ontvangt u 10% extra korting op de laagste prijs. Bij Bekerbedrukking.nl heeft u al 1000 full-color bedrukte kartonnen bekers onder de 575,-. Goedkoper vindt u het niet!