Koffiebekers met logo

Koffiebekers met logo zijn ideale communicatiedragers. Wilt u graag op een creatieve manier uw doelgroep bereiken dan zijn koffiebekers met logo de ideale keuze. De bekers zijn een alternatief voor de plastic variant en zijn volledig recyclebaar.

De beker is volledig rondom te bedrukken met uw logo of boodschap.

De koffiebeker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 225ml
  • Inhoud topfill: 280ml
  • Is 8,8 cm hoog en 8 cm breed
  • De koffiebeker weegt 6 gram
  • Materiaal: FSC-gecertificeerd karton
  • Leverbaar vanaf 250 stuks
  • Bedrukking alleen full-color
  • Beschikt over een enkele wand

Kartonnen bekers met logo

Voor het aanleveren van uw bedrijfslogo of boodschap verwachten wij een aantal aanleverspecificaties. Dankzij deze specificaties kunnen wij garanderen dat uw kartonnen bekers met logo er bij iedere bestelling uitstekend uitzien.

Heeft u vragen omtrent het bedrukken van uw kartonnen bekers dan kunt u uiteraard even contact opnemen met onze klantenservice.

Milieuvriendelijk

Onze standaard koffiebekers bevatten een coating die minder dan 5% van het totale gewicht betreft. Hierdoor mogen de koffiebekers bij het oud papier en worden dus op deze manier gerecycled voor productie van kranten ed.. Met onze koffiebeker weten we dus zeker dat deze 100% gerecycled wordt.

Daarnaast worden onze koffiebekers 100% energie neutraal en FSC-gecertificeerd geproduceerd. Het FSC® keurmerk geeft aan dat de grondstoffen voortkomen uit duurzaam onderhouden bossen.

Specificaties

Bekertype kartonnen koffiebeker (cappuccino)
Bijzonderheden geschikt voor TO-GO met deksel
Diameter boven 80mm
Diameter onder 58mm
Hoogte 88mm
Gewicht 6g
Inhoud schenk 225ml
Inhoud topfill 300ml
Kleur wit
Materiaal FSC-gecertificeerd karton
SUP belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Kartonnen koffiebeker 225ml / 8oz enkelwandig (cappuccino)

Bestel nu deze stevige kartonnen koffiebekers (enkelwandig). Geschikt voor onderweg dankzij de bijpassende deksels. De koffiebeker beschikt over een schenkmaat van 225 ml. Levering is al mogelijk vanaf 250 stuks. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Het logo is gebonden aan richtlijnen zoals kleur en afmeting. Wij zullen het logo verwerken in uw opmaak met betrekking tot de bedrukking. Op dit artikel is SUP belasting van toepassing, 2,30 euro per 1.000 stuks

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59