Drinkbekers met uw eigen opdruk,
direct online aanvragen

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59

Drinkbekers bedrukken

De plastic bekers van Bekerbedrukking.nl hebben een glad oppervlak, zodat de bedrukking van uw logo of tekst op de bekers optimaal tot zijn recht komt! Doordat de bekers doorzichtig zijn, kan men bovendien in één oogopslag zien welke drank erin zit. De bedrukte bekers kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende soorten dranken. De kunststofglas drinkbeker is ook verkrijgbaar in een milieuvriendelijke variant. Voor het serveren van bier bieden wij u speciale plastic bierglazen met schuimkraag. Wilt u het gelijk goed aanpakken en ook warme dranken in bedrukte bekers schenken? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze kartonnen bekers en papieren bekers, allen te bedrukken met logo in full-colour. Bovendien bieden wij perfect passende plastic deksels voor onze bekers aan.

Plastic glazen met bedrukking

Bekerbedrukking.nl levert plastic drinkglazen in verschillende maten van 200 tot 300 ml. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen voor het bedrukken van onze plastic glazen en drinkbekers? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op maat aan en laat u verbazen door onze scherpe tarieven.

De goedkoopste plastic drinkbekers van Nederland

Voor alle producten hanteren wij een laagste-prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde plastic glazen met bedrukking tegen een lagere prijs? Dan geven we u nog een 10% korting! Goedkope plastic bekers met opdruk vindt u dus gegarandeerd bij ons. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag gerust een offerte op maat aan voor plastic bekers bedrukken en laat u verassen door onze voordelige tarieven!