Waarom kiezen voor de goedkope plastic bekers?

De goedkope plastic bekers zijn ontwikkeld uit het sterke en flexibele rPET-plastic. rPET-plastic staat voor recycled Polyethyleentereftalaat. Het plastic is niet alleen helder, maar tevens zeer sterk en flexibel! U hoeft dus niet bang te zijn dat uw drinkbekers barsten beginnen te vertonen.

Tevens zijn de goedkope plastic bekers van 300ml volledig van recyclebaar materiaal.

De plastic beker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 300 ml
  • Materiaal: rPET-plastic
  • Leverbaar vanaf: 4000 stuks
  • Bedrukking: tot 8 kleuren

De bekers 300ml voorzien van uw eigen bedrukking!

De transparante bekers kunt u voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Wilt u meer informatie ontvangen over het laten bedrukken van uw eigen bekers dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Hieronder hebben wij een overzicht voor u opgesteld met de belangrijkste aanleverspecificaties. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen dient er voldaan te worden aan deze aanleverspecificaties. Heeft u vragen over de aanleverspecificaties dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Specificaties

Bekertype plastic drinkbeker
Bijzonderheden single use / eenmalig gebruik / niet geschikt voor vaatwasser
Diameter 95mm
Hoogte 116,5mm
Inhoud 300ml
Schenk inhoud 300ml
Topfill inhoud 430ml (tolerantie +/-12,5ml)
Kleur transparant
Materiaal 50% rPET
Verpakt per doos 16 stekken van 50 bekers, 800 per doos
Verpakt per pallet 24 dozen per pallet, 19.200 stuks per pallet
Hoogte van een pallet 2,23m (europallet 80cm x 120cm)
Gewicht 11,5g per beker (tolerantie +/-0,85g)
SUP belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Plastic drinkbeker rPET 300 ml laag

Plastic drinkbeker rPET 300 ml laag De 300ml plastic drinkbekers zijn ontwikkeld uit rPET-plastic. rPET-plastic kent vele voordelen, dit type plastic is namelijk sterk en helder. Ideaal voor diverse drankjes tijdens (bedrijfs)evenementen, maar tevens zeer geschikt om te serveren tijdens festivals, feesten of sportevenementen. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Wij hebben het logo in de beker verwerkt waardoor het niet bedrukt hoeft te worden op de beker. Dit voorkomt extra (druk)kosten. Voor SUP items dient een SUP-belasting voldaan te worden van 2,30 euro per 1.000 stuks.

» Uitgebreide omschrijving