milieuvriendelijke beker

Milieuvriendelijke beker

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke beker? Een beker die gemaakt is van gerecycled materiaal zodat u het milieu zo min mogelijk belast? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres! Onze milieuvriendelijke bekers zijn gemaakt van karton en zijn aan de binnenkant voorzien van een PE coating. De PE coating betreft minder dan 5% van het gewicht van de beker waardoor de beker gewoon bij het oud papier mag. Wel zo milieuvriendelijk! De beker is duurzaam en een goed alternatief voor de plastic variant.

Ook uw milieuvriendelijke beker kunt u laten bedrukken met uw logo of een pakkende tekst. Bij Bekerbedrukking.nl maken onze medewerkers graag een offerte voor u op maat. Ook sturen wij u een proefdruk, zo weet u zeker dat uw logo de juiste kleur heeft en op de juiste plek wordt gedrukt. Wij vinden het belangrijk dat de beker precies zo wordt zoals u voor ogen heeft. Het is immers uw ‘visitekaartje’ dat u achterlaat!

Onze bekers passen in alle automaten. Bekijk ook onze automaatbekers.

Laagste prijs van Nederland!

Bekerbedrukking.nl biedt u de laagste prijs van Nederland voor het bedrukken van milieuvriendelijke bekers. Als u ergens anders dezelfde bedrukte beker voor een lagere prijs vindt, geven wij u 10% extra korting op de laagste prijs. U heeft al een milieuvriendelijke koffiebeker van 180 ml vanaf 0,022 per stuk!

Waarom bij Bekerbedrukking?

Bekerbedrukking.nl zorgt dat u uw bedrukte bekers altijd binnen 2 á 3 weken in huis heeft. Ideaal als u snel duurzame bedrukte bekers nodig heeft. Heeft u een spoedbestelling? Onze medewerkers denken graag met u mee. Een groot gedeelte van ons assortiment is ook al binnen één week te leveren. Bij ons hoeft u ook geen grote aantallen te bestellen. Al onze bekers zijn al leverbaar vanaf 1000 stuks. Onze milieuvriendelijke bekers vallen op door hun originaliteit! Onze supportafdeling beantwoordt uw vragen graag en helpt u graag met eventuele problemen met uw ontwerp. Dat betekent een duurzame beker en goede service voor u. En dat voor de laagste prijs van Nederland!