Koffiebekers met logo

De koffiebekertjes kunnen uitstekend ingezet worden voor koffie, maar zijn tevens geschikt voor espresso’s. Wilt u graag beide opties open houden? Dan zijn deze koffiebekertjes met een inhoud van 100ml een geschikte keuze.

Koffiebekers met logo geven net dat beetje extra aan uw onderneming, evenement of feest. Zoekt u een grotere maat? Bekijkt u dan de 225ml kartonnen beker.

De koffiebekertjes beschikken over:

  • Een schenkinhoud van 180ml
  • Inhoud tot rand: 200ml
  • Is 9,2 cm hoog en 7 cm breed
  • De koffiebekertjes wegen  gram
  • geschikt voor de meeste koffieautomaten
  • Materiaal: FSC-gecertificeerd karton
  • Leverbaar vanaf: 250 stuks
  • Full-color bedrukking

Kartonnen koffiebekers bedrukken

Bekerbedrukking.nl staat bekend om haar uitstekende kwaliteit van bedrukking. Wij hanteren een aantal specificaties voor het aanleveren van uw ontwerp. U kunt hieronder de aanleverspecificaties vinden om uw kartonnen koffiebekers te bedrukken. Mocht u er niet helemaal uitkomen? Geen probleem! Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Milieuvriendelijk

Onze standaard koffiebekers bevatten een coating die minder dan 5% van het totale gewicht betreft. Hierdoor mogen de koffiebekers bij het oud papier en worden dus op deze manier gerecycled voor productie van kranten ed.. Met onze koffiebeker weten we dus zeker dat deze 100% gerecycled wordt.

Daarnaast worden onze koffiebekers 100% energie neutraal en FSC-gecertificeerd geproduceerd. Het FSC® keurmerk geeft aan dat de grondstoffen voortkomen uit duurzaam onderhouden bossen.

 

 

 

Specificaties

Bekertype kartonnen koffiebeker
Diameter boven 70mm
Diameter onder 46mm
Gewicht (gr.) 5g
Hoogte 92 mm
Inhoud schenk 180 ml
Inhoud topfill 200 ml
Verpakt per 20 stekken van 50 bekers, 1.000 stuks per doos
Kleur wit
Materiaal FSC-gecertificeerd karton
Model enkelwandig
SUP belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Kartonnen koffiebeker 180ml / 7,5oz (koffie/thee/anders)

De 180cc kartonnen koffiebekers zijn ideaal voor bedrijfsevenementen, (bedrijfs-) beurzen of voor de feestdagen. De koffiebeker beschikt over een hoogte van 92mm en een diameter van 70mm. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Het logo is gebonden aan richtlijnen zoals kleur en afmeting. Wij zullen het logo verwerken in uw opmaak met betrekking tot de bedrukking. Op dit artikel is SUP belasting van toepassing, 2,30 euro per 1.000 stuks

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59