Standaard bedrukte bekers

Standaard bedrukte bekers

Bent u op zoek naar koffiebekers met een standaardbedrukking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u goedkope kartonnen wegwerpbekers voorzien van een kleurrijke opdruk. De bekers zijn leverbaar in verschillende formaten, variërend van een inhoud van 100 ml tot 300 ml.

Onze standaard bedrukte bekers leveren we in een grote oplage, vanaf 50.000 stuks. Ideaal wanneer u op korte termijn veel bekers nodig heeft!

Wilt u graag bekers to-go? In onze webshop vindt u verschillende soorten deksels, deze bestelt u er eenvoudig bij.

Scherpe prijzen goede service

Bij Bekerbedrukking bieden wij u laagste prijs garantie. De standaard bedrukte bekers zijn al leverbaar vanaf 0,02 eurocent per stuk. Dat is toch mooi meegenomen? Bij ons gaan goedkoop en service hand in hand. Wij hechten grote waarde aan een goed contact met u en de daarbij behorende service. Neem dan ook gerust contact met ons op!

Liever een persoonlijke opdruk?

Wist u dat u naast standaard bedrukte bekers ook kunt kiezen voor een persoonlijke opdruk? Standaard bekers zijn ideaal voor bijvoorbeeld uw koffieautomaten. Bedrukte koffiebekers kunt u inzetten als promotiemiddel. Wij bedrukken de drinkbekers met uw bedrijfsnaam, logo of een speciale tekst. Terwijl men geniet van een lekkere kop koffie of thee brengt u uw bedrijf onder de aandacht! Dat is nog eens een effectieve manier van promotie.