Waarom kiezen voor de goedkope plastic bekers?

De goedkope plastic bekers zijn ontwikkeld uit het sterke en flexibele rPET-plastic. rPET-plastic staat voor recycled Polyethyleentereftalaat. Het plastic is niet alleen helder, maar tevens zeer sterk en flexibel! U hoeft dus niet bang te zijn dat uw drinkbekers barsten beginnen te vertonen.

Tevens zijn de goedkope plastic bekers van 500ml volledig van recyclebaar materiaal.

De plastic beker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 500 ml
  • Materiaal: rPET-plastic
  • Leverbaar vanaf: 4000 stuks
  • Bedrukking: tot 8 kleuren

De bekers 500ml voorzien van uw eigen bedrukking!

De transparante bekers kunt u voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Wilt u meer informatie ontvangen over het laten bedrukken van uw eigen bekers dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Hieronder hebben wij een overzicht voor u opgesteld met de belangrijkste aanleverspecificaties. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen dient er voldaan te worden aan deze aanleverspecificaties. Heeft u vragen over de aanleverspecificaties dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Specificaties

Bekertype plastic drinkbeker
Bijzonderheden single use / eenmalig gebruik / niet geschikt voor vaatwasser
Diameter 95mm
Hoogte 149,3mm
Inhoud 500ml
Schenk inhoud 500ml
Topfill inhoud 630ml (tolerantie +/-17ml)
Kleur transparant
Materiaal 50% rPET
Verpakt per doos 16 stack van 50 bekers, per doos 800 stuks
Verpakt per pallet 18 dozen per pallet, 14.400 stuks per pallet
Pallet hoogte 2,23m (europallet 80cm x 120cm)
Gewicht 14,5g per beker
SUP belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Plastic drinkbeker rPET 500 cc

Plastic drinkbeker rPET 500 ml De 500ml plastic drinkbekers zijn ontwikkeld uit rPET-plastic. rPET-plastic kent vele voordelen, dit type plastic is namelijk sterk en helder. Ideaal voor diverse drankjes tijdens (bedrijfs)evenementen, maar tevens zeer geschikt om te serveren tijdens festivals, feesten of sportevenementen. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Wij hebben het logo in de beker verwerkt waardoor het niet bedrukt hoeft te worden op de beker. Dit voorkomt extra (druk)kosten. Voor SUP items dient een SUP-belasting voldaan te worden van 2,30 euro per 1.000 stuks.

» Uitgebreide omschrijving