Kartonnen bekers bedrukken | Bedrukte kartonnen bekers bestellen

Bent u op zoek naar kartonnen koffiebekers voor uw bedrijf, beurs, evenement of festival en wilt u kartonnen bekers bedrukken? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u kartonnen koffiebekers in verschillende soorten en maten. Naast de gewone papieren koffiebeker beschikken wij ook over een speciale dubbelwandige koffiebeker, die uw drank lang warm houdt terwijl de buitenzijde van de beker niet heet wordt. Al onze kartonnen koffiebekers zijn geschikt voor een volledige bedrukking.

Bij Bekerbedrukking.nl bent u verzekerd van de scherpste prijs. U profiteert namelijk van onze laagste prijsgarantie. Als u ergens anders dezelfde bedrukte papieren bekers tegenkomt voor een lagere prijs, geven wij u nog eens 10% korting op de laagste prijs. Daarmee koopt u uw bedrukte kartonnen koffiebekers dus heel voordelig in. 

Welke kartonnen bekers kunnen wij leveren?

Kofferbekers van karton zijn ideaal voor uw vergaderruimte of kantine op de zaak. Bekerbedrukking.nl biedt kartonnen koffiebekers in allerlei soorten en maten. Niet alleen vindt u grote- en kleine papieren bekers in ons assortiment, ook beschikken wij naast de standaard koffiebeker ook over een dubbelwandige kartonnen koffiebeker. 

  • Koffiebekers. Onze bedrukte kartonnen koffiebekers zijn behalve voor koffie ook geschikt voor andere warme dranken. De gewone koffiebeker is geschikt voor volledige bedrukking. Ook voor koffieautomaten beschikken wij over een geschikte kartonnen beker. Naast kartonnen bekers leveren wij ook plastic koffiebekers. 
  • Dubbelwandige bekers. De dubbelwandige beker houdt uw drank lang warm, terwijl de buitenzijde van de beker niet heet wordt. Dubbelwandige kartonnen koffiebekers zijn net als gewone koffiebekers ook geschikt voor andere warme dranken en volledige bedrukking. De dubbelwandige koffiebeker heeft een luxe uitstraling.

Onze papieren bekers zijn gemaakt van stevig karton en liggen prettig in de hand. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wij kunnen de kartonnen koffiebekers rondom bedrukken in uw huisstijl. Informeer online naar de mogelijkheden en prijzen en laat u verbazen over onze scherpe tarieven!

Overtuigen met bedrukte kartonnen koffiebekers

Natuurlijk leent een kartonnen- of papieren koffiebeker zich uitstekend voor een bedrukking met uw naam, logo of een volledige bedrukking. De kartonnen bekertjes kunnen een prima ondersteuning zijn voor uw huisstijl. Maar een bedrukte beker kan veel meer dan dat: denk bijvoorbeeld aan het delen van praktische informatie met uw bezoekers. Of misschien wilt u uw werknemers aansporen tot goed gedrag. Voorbeelden van zulke nuttige kartonnen koffiebekers vindt u bij onze referenties.

Bekijk ook eens onze plastic bierglazen, wegwerp bekers, ijsbekers en overige koffiebekers.

Veelgestelde vragen omtrent kartonnen bekers bedrukken

Bij Bekerbedrukking.nl hebben we een ruime collectie kartonnen bekers die we voor u kunnen bedrukken. We maken het onderscheid tussen 2 typen kartonnen bekers: reguliere koffiebekers en dubbelwandige bekers. Van 100ml tot maar liefst 300ml groot. Alle kartonnen bekers zijn van stevig karton, liggen prettig in de hand en kunnen allen voorzien worden van een bedrukking naar keuze.

U bent bij ons volledig in controle wat betreft de bedrukking voor op uw kartonnen bekers. We kunnen bijvoorbeeld kartonnen bekers bedrukken met het logo van uw bedrijf of merk, een korte tekst of zelfs uw volledige huisstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het bedrukken van kartonnen bekers kost tegenwoordig véél minder dan ‘vroeger’. Zo kunt u bij Bekerbedrukking.nl al kartonnen bekers bedrukken vanaf slechts 0,016 cent per stuk! Daarnaast bieden we u ook nog een Laagste prijsgarantie. Daar bovenop bieden we ook nog eens 10% extra korting als een offerte voor dezelfde bekers elders anders goedkoper is.