Kartonnen koffiebekers

Kartonnen koffiebekers van hoge kwaliteit!

Bij Bekerbedrukking gaan wij voor de beste kwaliteit! U ontvangt altijd een kwalitatief goed eindproduct met een uitstekende opdruk. Onze kartonnen bekers verlaten alleen de fabriek als wij er 100% tevreden over zijn. Mede daardoor behoren wij tot één van de grootste specialisten binnen Nederland in het bedrukken van kartonnen koffiebekers. Kartonnen bekers zijn ideaal voor het drinken van koffie. Ook andere warme dranken zoals thee en chocolademelk kunnen prima uit deze beker worden gedronken. De bekers zijn gemaakt van duurzaam karton en voorzien van een coating aan de binnenkant. Hierdoor smaakt de koffie niet naar karton en kunt u heerlijk genieten van een vers kopje koffie.  

Ruim assortiment kartonnen koffiebekers

We hebben een ruim assortiment kartonnen koffiebekers, van 100 ml tot 300 ml. Ook voor dubbelwandige bekers, milieuvriendelijke bekers en goed isolerende bekers kunt u bij ons terecht.

Geen vraag is te gek voor ons! Doordat wij al jaren in het vak zitten, hebben we in de loop der jaren veel uiteenlopende vragen gehad. Wilt u bijvoorbeeld de beker volledig bedrukken? Of wilt u een bijzondere opdruk? Onze medewerkers denken graag met u mee! Bij Bekerbedrukking kunnen we in al uw wensen voorzien en leveren we altijd een kwalitatief product af waar we zelf trots op zijn!

Laagste prijsgarantie

Bij Bekerbedrukking krijgt u de laagste prijsgarantie op alle bedrukte bekers. Als u ergens anders dezelfde kartonnen bedrukte koffiebeker voor een lagere prijs vindt dan in onze offerte staat, ontvangt u nog eens 10% extra korting. Deze garantie kunnen wij u alleen bieden omdat wij overtuigd zijn van onze lage prijs. De laagste prijs en de beste kwaliteit dat is waar Bekerbedrukking voor staat!

Heeft u vragen over onze bekers of wilt u een specifieke offerte aanvragen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.