De kartonnen koffiebeker van 200ml

De kartonnen koffiebeker beschikt over een dubbele wand speciaal voor warme dranken. Uw koffie o.i.d. blijft langer warm en u voorkomt dat mensen zich branden aan de koffie. De kartonnen koffiebeker beschikt over een inhoud van 200ml en kan voorzien worden van een opdruk in 1 t/m 6 kleuren of in full color.

Wilt u graag bijpassende deksels bestellen? Bekijk nu de koffiebeker deksel voor 200ml koffiebekers. Heeft u vragen met betrekking tot de bovenstaande kartonnen koffiebeker of over de bijbehorende deksel? Neemt u dan contact op.

De kartonnen koffiebeker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 200ml
  • Inhoud topfill: 270ml
  • Is 9,0 cm hoog en 8,0 cm breed
  • Materiaal: karton
  • Leverbaar vanaf: 1000 stuks
  • Bedrukking: 1 t/m 6 kleuren en full color

Kartonnen koffiebeker bedrukken?

Wilt u graag de kartonnen koffiebeker bedrukken met uw eigen bedrijfslogo? U dient uw ontwerp aan te leveren in PDF/EPS/PSD/TIFF/AI-formaat. Voor hoogstaande kwaliteit van de bedrukking op uw kartonnen koffiebeker is het aan te raden om een minimale resolutie van 300 DPI aan te houden in uw ontwerp.

Specificaties

Bekertype dubbelwandige koffiebeker
Bijzonderheden dubbelwandig dus extra isolerend
Diameter 80mm
Hoogte 90mm
Inhoud 200ml
Inhoud schenk 200ml
Inhoud topfill 270ml
Kleur wit
Materiaal karton

Kartonnen koffiebeker 200ml dubbelwandig

De dubbelwandige kartonnen koffiebeker brengt enkele voordelen met zich mee, u voorkomt bijvoorbeeld dat mensen zich branden aan een te hete beker, maar tevens zorgt u dat de koffie of andere drank langer warm blijft. Een kwalitatieve en stevige beker die leverbaar is met full-color bedrukking.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59