De kartonnen koffiebeker van 225ml

De kartonnen koffiebeker beschikt over een dubbele wand speciaal voor warme dranken. Uw koffie o.i.d. blijft langer warm en u voorkomt dat mensen zich branden aan de koffie. De kartonnen koffiebeker beschikt over een inhoud van 225ml en kan voorzien worden van een opdruk in full color.

Wilt u graag bijpassende deksels bestellen? Bekijk nu de koffiebeker deksel voor 225ml koffiebekers. Heeft u vragen met betrekking tot de bovenstaande kartonnen koffiebeker of over de bijbehorende deksel? Neemt u dan contact op.

De kartonnen koffiebeker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 225ml
  • Inhoud topfill: 280ml
  • Is 8,8 cm hoog en 8,0 cm breed
  • Materiaal: karton
  • Leverbaar vanaf: 250 stuks
  • Bedrukking: full color

Kartonnen koffiebeker bedrukken?

Wilt u graag de kartonnen koffiebeker bedrukken met uw eigen bedrijfslogo? U dient uw ontwerp aan te leveren in PDF/EPS/PSD/TIFF/AI-formaat. Voor hoogstaande kwaliteit van de bedrukking op uw kartonnen koffiebeker is het aan te raden om een minimale resolutie van 300 DPI aan te houden in uw ontwerp.

Milieuvriendelijk

Onze standaard koffiebekers bevatten een coating die minder dan 5% van het totale gewicht betreft. Hierdoor mogen de koffiebekers bij het oud papier en worden dus op deze manier gerecycled voor productie van kranten ed.. Met onze koffiebeker weten we dus zeker dat deze 100% gerecycled wordt.

Daarnaast worden onze koffiebekers 100% energie neutraal en FSC-gecertificeerd geproduceerd. Het FSC® keurmerk geeft aan dat de grondstoffen voortkomen uit duurzaam onderhouden bossen.

Specificaties

Bekertype dubbelwandige koffiebeker
Bijzonderheden dubbelwandig dus extra isolerend
Diameter 80mm
Hoogte 88mm
Gewicht 10g
Inhoud 225ml
Inhoud schenk 225ml
Inhoud topfill 270ml
Kleur wit
Materiaal FSC-gecertificeerd karton
SUB belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Kartonnen koffiebeker 225ml / 8oz dubbelwandig (cappuccino)

De dubbelwandige kartonnen koffiebeker brengt enkele voordelen met zich mee, u voorkomt bijvoorbeeld dat mensen zich branden aan een te hete beker, maar tevens zorgt u dat de koffie of andere drank langer warm blijft. Een kwalitatieve en stevige beker die leverbaar is met full-color bedrukking. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Het logo is gebonden aan richtlijnen zoals kleur en afmeting. Wij zullen het logo verwerken in uw opmaak met betrekking tot de bedrukking. Op dit artikel is SUP belasting van toepassing, 2,30 euro per 1.000 stuks

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59