Coffee to-go bekers bedrukken

Op zoek naar de ideale coffee to-go beker om te bedrukken? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. Al jarenlang bedrukken wij diverse bekers waaronder: plastic bekers, kartonnen bekers, automaatbekers maar ook onze nieuwe Coffee to-go bekers. Met een Coffee to-go beker van Bekerbedrukking heeft u een beker die lekker in uw hand ligt, stevig is en ook nog eens lekvrij is. Ideaal voor de koffiedrinker die veel onderweg is!

coffee to-go beker

Coffee to-go met logo of naam

In onze webshop bieden wij hoogwaardige kartonnen koffiebekers aan met de mogelijkheid voor bedrukking. Zo kunt u kiezen om uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo te laten bedrukken op een beker. Het is een slimme en efficiënte manier om uw logo of naam onder de mensen te krijgen. Zo hebben koffiedrinkers die onderweg zijn vaak een koffiebeker in de hand of zetten ze het op een tafel in bijvoorbeeld de trein. Bekijk ook eens de plastic deksels voor drinkbekers.

De bekers zijn daarom zeer geschikt als promotie- of reclamemiddel. Bovendien worden de bekers vanwege de kwaliteit als zeer prettig ervaren. Een stevige beker die niet lekt en comfortabele in de hand ligt, drinkt veel prettiger! Kortom, een win-win situatie voor u én voor de koffiedrinker.

Wat moet u weten over het bedrukken van Coffee to-go bekers

Het bestellen van bedrukte bekers gaat bij Bekerbedrukking.nl zeer eenvoudig. Allereerst kunt u in onze uitgebreide webshop uw gewenste beker kiezen. Zo bieden wij bekers aan van 100 ml tot en met 300 ml. Hierdoor weet u zeker dat uw gewenste beker mogelijk is.

Vervolgens selecteert u uw gewenste beker en het aantal wat u graag wilt laten bedrukken. Wanneer u dan op offerte opvragen kiest, kunt u uw ontwerp mee sturen. Zo zijn wij in staat om een digitale proefdruk te ontwerpen zodat u deze kunt beoordelen of het overeenkomt met uw wensen. Indien u akkoord gaat met de proefdruk gaan wij direct aan de slag met het bedrukken van uw Coffee to-go bekers.

Mocht u vragen hebben of wilt u liever advies voordat u een offerte aanvraagt? Geen probleem! Onze specialisten helpen u graag verder om uw gewenste bekers te realiseren. U kunt bellen naar 31 (0)20 716 3659 of een e-mail sturen naar: support@bekerbedrukking nlOf neem contact via het formulier op de contactpagina.