plastic deksels voor drinkbekers

Plastic deksels voor drinkbekers

Op zoek naar plastic deksels voor bekers? In het assortiment bieden wij diverse plastic deksels voor onze bedrukte bekers aan. Al onze plastic deksels zijn van stevig materiaal en hebben een goede aansluiting op de bekers.

Niets voor niets bestellen grote en kleine nationale ketens bij ons bedrukte bekers en deksels. Bestel vandaag nog stevige plastic deksels voor een voordelige prijs en snelle levering!

 

Voor elke beker dé perfecte plastic deksel

Bekerbedrukking.nl beschikt over diverse plastic deksels. Alle deksels zijn van hoge kwaliteit en zijn lekvrij. Bekijk hieronder ons assortiment van plastic deksels:

Plastic deksels met drinktuit zijn geschikt voor de warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk. De deksels hebben een drinktuit aan de bovenkant.

Plastic deksels met kruisgat zijn geschikt voor rietjes. Deelt u graag drinken uit? Dan zijn deze deksels met kruisgat de ultieme oplossing.

Plastic deksels zonder kruisgat zijn geschikt om uw beker volledig af te sluiten. Deze deksels zijn ideaal als u morsen wilt tegengaan.

Plastic bolle deksels met gat zijn de oplossing voor smoothies, slushbekers, milkshakebekers en sapbekers en hebben een opening voor rietjes. Zeer geschikt voor koude dranken en ijs.

Plastic bolle deksels zonder gat zijn de oplossing om uw bekers volledig af te sluiten met een premium uitstraling. Voorkom morsen en bescherm uw drank of ijs!

Wilt u meer informatie over deksels of bent u benieuwd welke deksel geschikt is voor welke beker? Kijk dan op de desbetreffende deksel. Of neem contact op voor advies. We denken graag met u mee.

Bedrukte bekers met boodschap

Kies ervoor om uw boodschap te promoten via koffiebekersbierglazenijsbekers of proefglaasjes door deze te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of pakkende slogan. Het is de ideale manier om uw naamsbekendheid te vergroten onder de mensen. Zo kunt u bekers bedrukken voor vele locaties zoals: kantoor, kantines, vergaderingen, beurzen, festivals en andere evenementen. Kortom, bedrukte bekers zijn dé ideale promotiemiddel voor uw bedrijf!

Geniet van scherpe prijzen en snelle levering

Net als bij onze bedrukte bekers hanteren wij altijd scherpe prijzen en snelle leveringen. Dit geldt ook voor onze plastic deksels. Voor elke Bekerbedrukking beker is er een Bekerbedrukking deksel. Ideaal, want zo kunt u alles bestellen bij Bekerbedrukking.nl. Net zo handig en betrouwbaar.