plastic bolle deksels zonder gat

Plastic bolle deksels zonder gat

Plastic bolle deksels zonder gat zijn ideaal om uw dranken of ijs te beschermen. De plastic bolle deksels zonder gat zijn geschikt om in te zetten om morsen te voorkomen. Door de bolle uitstraling van de deksel krijgt de beker een premium en stoere look. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een scherpe offerte voor uw plastic bolle deksels met gat.

Plastic bolle deksels zonder gat – 200ml en 300ml

Bij Bekerbedrukking.nl heeft u de keuze uit twee plastic bolle deksels zonder gat. Namelijk de Plastic deksel bol zonder middengat – 78mm en de grotere variant: Plastic deksel bol zonder middengat – 95mm. Beide bolle deksels zijn van transparant en vervaardigd PET-plastic. Dit resulteert in een stevige deksel die lekvrij is. Bovendien bent u verzekert dat de deksel tegen een stootje kan door het sterke materiaal.

Welke deksel is geschikt voor u?

Bent u benieuwd welke plastic bolle deksels zonder gat geschikt zijn voor welke beker? Klik dan op de gewenste deksel en bekijk de productinformatie. Hier staat een lijst met de geschikte bekers. Wilt u liever eerst advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee.

Bekijk ook andere type deksels

Naast plastic bolle deksels met gat of bolle plastic deksels zonder gat voor ijsbakjes en milkshakes, hebben wij ook Plastic deksels met drinktuit. Deze zijn geschikt voor de warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk. De deksels hebben een drinktuit aan de bovenkant. Ook bieden wij Plastic deksels met kruisgat voor rietjes of Plastic deksels zonder kruisgat om morsen te voorkomen. De deksels zijn gemaakt voor onze bekers. Hierdoor heeft u de garantie dat de deksels perfect aansluiten bij uw gekozen bekers.

Geniet van scherpe prijzen en snelle levering

Net als bij onze bedrukte bekers hanteren wij altijd scherpe prijzen en snelle leveringen. Dit geldt ook voor onze plastic deksels. Voor elke Bekerbedrukking beker is er een Bekerbedrukking deksel. Ideaal, want zo kunt u alles bestellen bij Bekerbedrukking.nl. Net zo handig en betrouwbaar.