plastic bolle deksels met gat

Plastic bolle deksels met gat

Plastic bolle deksels met gat zijn ideaal voor smoothies, slushbekers, milkshakebekers en sapbekers. De plastic bolle deksels met gat hebben een opening voor rietjes. Door de bolle uitstraling van de deksel krijgt de beker een premium en stoere look. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een scherpe offerte voor uw plastic bolle deksels met gat.

Plastic bolle deksels met gat – 200ml en 300ml

In het assortiment van Bekerbedrukking.nl vindt u twee types plastic bolle deksels met gat. Het verschil tussen de twee type deksels is de omvang van de deksel. De Plastic deksel bol met middengat – 78mm variant heeft een diameter van Ø 78 mm en een hoogte van 3,5 cm. Terwijl de  Plastic deksel bol met middengat – 95mm een diameter heeft van Ø 95 mm en een hoogte van 4,5 cm. Beide bolle deksels zijn van transparant en vervaardigd PET-plastic. Hierdoor weet u zeker dat de deksels stevig zijn en tegen een stootje kunnen.

Welke deksel is geschikt voor u?

Bent u benieuwd welke plastic bolle deksels met gat geschikt zijn voor welke beker? Klik dan op de gewenste deksel en bekijk de productinformatie. Hier staat een lijst met de geschikte bekers. Wilt u liever eerst advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee.

Bekijk ook andere kwalitatieve deksels

Naast plastic bolle deksels met gat of bolle plastic deksels zonder gat, hebben wij ook Plastic deksels met drinktuit. Deze zijn geschikt voor de warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk. De deksels hebben een drinktuit aan de bovenkant. Ook bieden wij Plastic deksels met kruisgat voor rietjes of Plastic deksels zonder kruisgat om morsen te voorkomen. De deksels zijn gemaakt voor onze bekers. Hierdoor heeft u de garantie dat de deksels perfect aansluiten bij uw gekozen bekers.

 

Geniet van scherpe prijzen en snelle levering

Net als bij onze bedrukte bekers hanteren wij altijd scherpe prijzen en snelle leveringen. Dit geldt ook voor onze plastic deksels. Voor elke Bekerbedrukking beker is er een Bekerbedrukking deksel. Ideaal, want zo kunt u alles bestellen bij Bekerbedrukking.nl. Net zo handig en betrouwbaar.