plastic deksels met drinktuit

Plastic deksels met drinktuit

Op zoek naar plastic deksels met drinktuit? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. De plastic deksels met drinktuit zijn geschikt voor warme dranken zoals koffie, thee en warme chocomelk. Echter kunnen de deksels ook worden gebruikt voor de koude dranken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste plastic deksels met drinktuit.

Plastic deksels met drinktuit – 200ml en 300ml

In het assortiment van Bekerbedrukking.nl vindt u twee types plastic deksels met drinktuit. Het verschil tussen de twee type deksels is de omvang van de deksel. De plastic deksel met drinktuit van 200ml variant heeft een diameter van Ø 80 mm en een hoogte van 1,7 cm. Terwijl de plastic deksel met drinktuit van 300ml een diameter heeft van Ø 90 mm en een hoogte van 1,8 cm.

Bent u benieuwd welke plastic deksels met drinktuit geschikt zijn voor welke beker? Klik dan op de gewenste deksel en bekijk de productinformatie. Hier staat een lijst met de geschikte bekers. Wilt u liever eerst advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee.

Bekijk al onze hoogwaardige deksels

Naast plastic bolle deksels met gat of bolle plastic deksels zonder gat voor ijsbakjes en milkshakes, hebben wij ook Plastic deksels met drinktuit. Deze zijn geschikt voor de warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk. De deksels hebben een drinktuit aan de bovenkant. Ook bieden wij Plastic deksels met kruisgat voor rietjes of Plastic deksels zonder kruisgat om morsen te voorkomen. De deksels zijn gemaakt voor onze bekers. Hierdoor heeft u de garantie dat de deksels perfect aansluiten bij uw gekozen bekers.

Scherpe prijs en snelle levering!

Net als bij onze bedrukte bekers hanteren wij altijd scherpe prijzen en snelle leveringen. Dit geldt ook voor onze plastic deksels met drinktuit. Voor elke plastic drinkbeker van Bekerbedrukking is er een geschikte Bekerbedrukking deksel. Ideaal, want zo kunt u alles bestellen bij Bekerbedrukking.nl. Net zo handig en betrouwbaar.