plastic bekertjes

Plastic bekertjes laten bedrukken

Bent u op zoek naar kleine plastic bekertjes, zoals borrelglazen of proefglazen waar u mensen een drankje uit kan laten proeven? Dan zijn onze bekertjes een goede keuze!. Wij leveren namelijk voordelig kleine bekertjes (maar ook grotere bier- en fris glazen) voor bijvoorbeeld een proeverij of shotjes.

Bekerbedrukking hanteert een laagste-prijsgarantie. Vindt u dezelfde bedrukte plastic bekertjes ergens anders voor een lagere prijs? Dan krijgt u de bekers voor deze prijs én krijgt u daar bovenop 10% korting van ons. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor de beker met bedrukking.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u specifieke wensen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag!

Bedrukken van plastic bekertjes

Wilt u de plastic bekertjes voordelig laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo, afbeelding of tekst? Wij kunnen dit voordelig voor u verzorgen. Tijdens het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave kunt u direct het ontwerp meesturen. Wij voorzien de bekers van de gewenste bedrukking. Als u de bekertjes laat bedrukken, bent u verzekerd van een plastic beker met een luxe uitstraling.

We hebben verschillend formaten in ons assortiment. U kunt kiezen uit een inhoud van 20cc, 40cc, 50cc en 100cc. De bekers zijn gemaakt van helder en stevig plastic.

Groot aanbod plastic bekers

U kunt niet alleen voor goedkope plastic bekertjes bij ons terecht. Bekerbedrukking heeft ook een ruim assortiment andere plastic bekers. Bekijk hieronder ons aanbod: