Proefglaasjes met uw eigen opdruk,
direct online aanvragen

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59

Plastic borrelglaasjes en proefglazen

Bent u op zoek naar plastic borrelglazen, shotglaasjes of proefglaasjes (kleine plastic bekertjes waarmee u mensen hapjes of drankjes kunt laten proeven)? Dan zijn onze kleine plastic bekertjes de juiste keus voor u. De proefglazen van bekerbedrukking.nl zijn klein van formaat (20 ml, 40 ml, 50 ml en 100ml) wat hen uitstekend geschikt maakt voor proeverijen. Ook kunt u de bekertjes inzetten voor het serveren van borrels of shotjes.

Onze proefglaasjes zijn gemaakt van PET en PS. Met een bedrukking bent u verzekerd van een luxe bekertje om uw proeverij tot een succes te maken. Wilt u vrijblijvend de prijs berekenen voor het bedrukken van proefglaasjes? Klik dan op de onderstaande knop.

Kies voor de kleine plastic (borrel)glaasjes van Bekerbedrukking en u kiest voor de goedkoopste bekertjes die er te krijgen zijn. Bekerbedrukking.nl hanteert een laagste-prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte plastic glaasjes nog goedkoper, dan krijgt u van ons nog een 10% korting op de laagste prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor borrelglaasjes of proefglazen met uw logo.

Plastic borrelglaasjes of proefglazen bedrukken?

Kies voor de kleine plastic (borrel)glaasjes van Bekerbedrukking, u ontvangt onze plastic bekertjes nergens goedkoper! Wij hanteren namelijk een laagste-prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte plastic glaasjes nog goedkoper, dan krijgt u van ons nog een 10% korting op de laagste prijs. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor borrelglaasjes of proefglazen met uw logo. Wilt u graag al uw dranken in stijl serveren? Bekijk dan ook onze andere plastic bekerskartonnen bekers, wegwerp bekers en plastic bierglazen om ook frisdrank, bier, koffie en thee met uw logo te serveren.