Verfijn uw keuze

bekertype
bijzonderheden
inhoud schenk
inhoud topfill

Koffiebekers met uw eigen opdruk,
direct online bestellen

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59

Drinkbekers

Drinkbekers hebben een glad oppervlak, waardoor de bedrukking van uw beker goed tot zijn recht komt. Door het transparante plastic kunt u van buiten goed zien welke drank er in de beker zit. Plastic drinkbekers hebben een groot bedrukbaar oppervlak.

» Bekijk alle drinkbekers

Koffiebekers

Koffiebekers zijn kartonnen bekers. Behalve voor koffie zijn ze ook zeer geschikt voor andere warme dranken als thee en warme chocolademelk. Koffiebekers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en geschikt voor een volledige opdruk.

» Bekijk alle koffiebekers

Proefglaasjes

Proefglaasjes zijn door hun kleine formaat zeer geschikt voor proeverijen. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten van 20cc tot 100cc. Deze transparante bekertjes maken uw proeverij helemaal af. De kleine maten zijn ook zeer geschikt als borrelglaasjes.

» Bekijk alle proefglaasjes

IJsbekers

Ijsbekers met bedrukking zijn origineel en opvallend. Onze kartonnen ijsbekers zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten en zijn geschikt voor volledige bedrukking. Ijsbekers zijn geschikt voor verschillende soorten ijs, waaronder schepijs en softijs.

» Bekijk alle IJsbekers

Luxe glazen

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum, quia dolor sit, amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt, ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

» Bekijk alle Luxe glazen

Koffiebekers bedrukken

De toepassingsmogelijkheden van bedrukte koffiebekers zijn eindeloos. U kunt ze binnen uw bedrijf inzetten als originele uitbreiding van uw huisstijl of als drager van elke gewenste boodschap. Maar u kunt koffiebekers ook gebruiken om uw naamsbekendheid te vergroten op evenementen. De bekers zijn geschikt voor vrijwel alle warme dranken, zoals koffie, thee en warme chocolademelk. Naast de plastic bekerskartonnen koffiebekers  en papieren bekers kunt u bij ons ook dubbelwandige bekers bestellen. Bovendien bieden wij perfect passende deksels voor onze bekers aan. 

De kartonnen koffiebekers van bekerbedrukking.nl zijn leverbaar in verschillende formaten, waaronder 180ml, 200ml en 300ml. De koffiebeker van 180 ml is geschikt voor het gebruik in koffieautomaten. Wij garanderen u de laagste prijs op alle soorten bedrukte bekers! Klik op de onderstaande knop om vrijblijvend de prijs op te vragen voor de bedrukte koffiebekers van uw keuze.

Koffiebekers laten bedrukken? Bereken direct uw prijs!

De prijs voor het laten bedrukken van koffiebekers varieert per opdruk. Zo kunt u kiezen uit hoeveel kleuren uw logo bestaat. Bij Bekerbedrukking.nl hanteren wij de laagste prijs van Nederland. Kunt u uw koffiebekers elders in Nederland goedkoper laten bedrukken? Neem dan contact op!

Wegwerp koffiebekers met opdruk?

Bestel uw wegwerp bekers op Bekerbedrukking.nl en u profiteert altijd van onze laagste-prijsgarantie. Bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Of wilt u koffiebekers bedrukken maar wilt u graag eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op! Op onze website berekent u snel en eenvoudig wat uw plastic, papieren of dubbelwandige koffiebekers kosten. Alle bekers beschikken over een groot bedrukbaar oppervlak en zijn heel geschikt om te bedrukken met uw eigen tekst, logo of een andere opdruk.

 

Laagste prijsgarantie

U heeft bij ons de laagste-prijsgarantie op alle typen bedrukte wegwerpbekers. 
Kunt u ergens anders dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de
laagste prijs!

» Lees hier de voorwaarden

De Watergang 29
7671 SV Vriezenveen


Direct contact opnemen:
+31 (0)20 - 716 3659
support@bekerbedrukking.nl

Bekerbedrukking.nl levert verschillende soorten kartonnen bekers en plastic bekers, zoals koffiebekers, ijsbakjes, plastic glazen en plastic bierglazen voorzien van uw eigen opdruk.

Bekijk de verschillende type bekers
Lees over onze laagste prijsgarantie

Kies de beker van uw voorkeur en u ziet direct onze laagste prijs. Of lees meer over bekerbedrukking.

Lees meer over ons