Direct uw eigen bekers kopen

De enkelwandige koffiebeker is een veel gekozen beker die ingezet wordt voor onder andere thee, koffie en milkshakes. Bovenstaande kartonnen beker beschikt over een inhoud van 0.3 liter en over een enkele wand. Wilt u liever een dubbelwandige beker? Bekijkt u dan ook eens onze dubbelwandige koffiebeker.

De kartonnen beker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 300ml
  • Inhoud tot rand: 390ml
  • De kartonnen beker weegt 10,5 gram
  • Is 10,9 cm hoog en 8,9 cm breed
  • Materiaal: karton
  • Leverbaar vanaf: 250 stuks
  • Bedrukking: full color
  • Beschikt over een enkele wand

De bekers met tekst voorzien

U kunt hierboven zelf aangeven of u uw bekers met tekst wil voorzien of dat u kiest voor een ful-color afbeelding. Betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken voornamelijk met grote partijen die altijd op ons kunnen rekenen.

Hierdoor hanteren wij ook diverse aanleverspecificaties. Om u te voorzien van uitstekende bekers met tekst. Voor meer informatie kunt u de lijst downloaden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze supportafdeling.

Milieuvriendelijk

Onze standaard koffiebekers bevatten een coating die minder dan 5% van het totale gewicht betreft. Hierdoor mogen de koffiebekers bij het oud papier en worden dus op deze manier gerecycled voor productie van kranten ed.. Met onze koffiebeker weten we dus zeker dat deze 100% gerecycled wordt.

Daarnaast worden onze koffiebekers 100% energie neutraal en FSC-gecertificeerd geproduceerd. Het FSC® keurmerk geeft aan dat de grondstoffen voortkomen uit duurzaam onderhouden bossen.

Specificaties

Bekertype kartonnen koffiebeker / latte macchiato
Bijzonderheden ook voor milkshakes
Diameter boven 89mm
Diameter onder 61mm
Hoogte 109mm
Inhoud 300ml
Gewicht 10,5g
Inhoud schenk 300ml
Inhoud topfill 390ml
Kleur wit
Materiaal FSC-gecertificeerd karton
SUB belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Kartonnen koffiebeker 300ml / 12oz (latte macchiato)

Wilt u graag grote bekers kopen met een inhoud van 300ml? Ideaal voor milkshakes, koffie of thee. Bestel dan nu deze kartonnen bekers en voorzie ze van uw eigen opdruk. Leverbaar vanaf 250 stuks en te bedrukken in full-color. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Het logo is gebonden aan richtlijnen zoals kleur en afmeting. Wij zullen het logo verwerken in uw opmaak met betrekking tot de bedrukking. Op dit artikel is SUP belasting van toepassing, 2,30 euro per 1.000 stuks

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59