plastic koffiebekersPlastic koffiebekers

Koffie is de meest gedronken warme drank in Nederland, sterker nog wij Nederlanders drinken wereldwijd de meeste koffie per persoon! Als een aanzienlijk deel van die koffie in uw unieke koffiebekers wordt geschonken bereikt u dus een zeer groot publiek.

Voor originele bedrukte plastic koffiebekers bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten plastic en kartonnen koffiebekers. De plastic bekers zijn gemaakt van polystyreen, een materiaal dat geschikt is voor warme dranken. De beker zal zijn vorm en stevigheid behouden wanneer er warme koffie of thee in zit. Uiteraard kunt u ze ook voor andere dranken gebruiken. Plastic koffiebekers zijn ook zeer geschikt als automaatbeker.

Grote oplage plastic koffiebekers?

Wij leveren onze producten in grote oplages beginnend bij  1000 stuks. Uiteraard kunt u ook nog grotere hoeveelheden bij ons bestellen. Wel zo fijn als u genoeg heeft en ook nog wat op voorraad kunt houden!  We streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk klaar te maken en te leveren. Voor plastic bekers is de gemiddelde levertijd 3 tot 4 weken. Heeft u ze eerder nodig? Dat kan. Kies dan bij het bestellen voor snelle levering of spoed. Twijfelt u of u de bekers op tijd kunt krijgen? Neem dan even contact met ons op. Voor het verzenden brengen wij geen extra kosten in rekening.

Wist u trouwens dat wij een laagste prijs garantie hebben? Dit wil zeggen dat wij garanderen dat we de plastic koffiebekers voor de laagste prijs van Nederland leveren. Mocht u ze elders toch goedkoper zien dan krijgt u van ons 10% op die prijs. Mooie deal toch?