Automaatbeker

Automaatbeker

Bent u op zoek naar een goede en goedkope automaatbeker? Dan bent u bij bekerbedrukking.nl aan het juiste adres! U kunt bij ons kiezen uit plastic koffiebekers 150 ml of plastic koffiebekers 180 ml en kartonnen bekers van 150 ml. De plastic bekers bestaan uit een speciaal type plastic, genaamd Polystyreen (PS). Dit type kunststof wordt vooral gebruikt voor goedkope wegwerpbekers en heeft een karakteristieke witte kleur. Deze beker is uiteraard geschikt voor koffie, maar ook voor andere warme en koude dranken.

Vindt u plastic bekers niet prettig drinken? Dan kiest u voor de kartonnen variant. Met de kartonnen variant geniet u van een goede koffiesmaak zonder dat u het karton proeft.

Alle koffiebekers zijn 100% lekvrij en zijn voorzien van een professionele bedrukking!

Automaatbeker met opdruk

Zowel de plastic als de kartonnen automaatbekers kunt u voorzien van een professionele opdruk. Denkt u aan een goede tekst, uw logo of een afbeeldingen die u gebruikt als eyecatcher. Klanten die wachten tot uw medewerker er is, zien uw merk, tekst of afbeelding. Zeker als u hier een pakkende tekst op laat drukken, geeft u uw klanten iets om over na te denken tijdens het wachten. Op deze manier brengt u uw boodschap extra onder de aandacht en is de kans groter dat uw klanten het onthouden. Als extra toevoeging bieden wij ook perfect aansluitende deksels aan voor de automaatbekers. Ideaal voor de mensen die veel bewegen en niet willen morsen.

De goedkoopste bedrukte automaatbekers

Bekerbedrukking.nl is de goedkoopste leverancier voor het bedrukken van uw automaatbekers. U kiest voor een enkele kleur of full-color bedrukking en u profiteert van de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders hetzelfde bedrukte product goedkoper, dan betalen wij u het verschil terug. En u krijgt extra 10% korting op de laagste prijs.

Wist u dat u bij ons vanaf één week de koffiebekers bedrukt in huis heeft?

Automaatbekers bedrukken doet u nergens goedkoper!

Zowel kartonnen als plastic automaatbekers bedrukken doet u nergens goedkoper! Wilt u meer informatie over de prijzen? Dat kan! Neem eenvoudig contact met ons op via onze contactpagina. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om automaatbekers te bedrukken.