plastic bierbekersPlastic bierbekers

Op een festival, tijdens een concert of een groot evenement gaat er heel wat bier doorheen. Hoe mooi zou het zijn als dit bier in plastic bierglazen met uw bedrijfsnaam en logo wordt geschonken?!  De bekers komen in vele handen en worden door nog meer ogen gezien. Een zeer effectieve manier van promotie!

Voor plastic bierbekers bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u verschillende soorten plastic drinkbekers. U heeft keuze uit verschillende modellen, materialen en ook uit diverse inhoudsmaten. Wist u dat ons grootste bierglas een schenkinhoud van een halve liter heeft?

Persoonlijke opdruk op uw plastic bierbekers

U kunt uw bedrijfsnaam, logo of een speciale tekst op de plastic bekers laten drukken. Dit kan in full-colour maar u kunt ook kiezen voor slechts een of een paar kleuren. U levert het ontwerp aan wij maken vervolgens een proefdruk. Voldoet de proefdruk aan uw wensen en eisen dan zetten we het drukproces in werking. Een aantal weken later heeft u de plastic bierbekers in huis, klaar voor gebruik!

Soorten plastic bierbekers

Bekerbedrukking.nl heeft een groot assortiment aan plastic bekers voor bier. Zo kunt u kiezen uit de: 200ml, 250ml, 300ml, 400ml en de bekende 500ml variant. Kenmerkend aan onze bekers zijn de diverse types. Zo hebben wij naast de reguliere/ straight type beker, een classic en een tulip variant. Het verschilt zit in de vorm van de bekers. De straight beker gaat recht omhoog en de tulip heeft een dunnere onderkant en een brede bovenkant voor een beter comfort. Alle bekers zijn van stevig materiaal en kunnen tegen een stootje. Ideaal voor in de horeca en op evenementen.

Scherpe prijzen voor uw plastic bierbekers!

Bij Bekerbedrukking gaan wij voor de allerlaagste prijs. Dit vinden wij zo belangrijk dat wij zelfs een laagste prijsgarantie bieden. Oftewel: wij garanderen dat wij de goedkoopste leverancier van bedrukte bekers in heel Nederland zijn!

Bent u ook op zoek naar andere plastic bekers? Wij leveren ook plastic borrelglazen, wijnglazen, champagneglazen en zelfs longdrink glazen.