Waarom kiezen voor de goedkope plastic bekers?

De goedkope plastic bekers zijn ontwikkeld uit het sterke en flexibele rPET-plastic. rPET-plastic staat voor recycled Polyethyleentereftalaat. Het plastic is niet alleen helder, maar tevens zeer sterk en flexibel! U hoeft dus niet bang te zijn dat uw drinkbekers barsten beginnen te vertonen.

Tevens zijn de goedkope plastic bekers van 200ml volledig van recyclebaar materiaal. Wilt u graag een grotere drinkbeker bestellen? Bekijkt u dan onze grote plastic drinkbekers.

De plastic beker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 200 ml
  • Materiaal: rPET-plastic
  • Leverbaar vanaf: 5000 stuks
  • Bedrukking: tot 8 kleuren

De bekers 200ml voorzien van uw eigen bedrukking!

De transparante bekers kunt u voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Wilt u meer informatie ontvangen over het laten bedrukken van uw eigen bekers dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Hieronder hebben wij een overzicht voor u opgesteld met de belangrijkste aanleverspecificaties. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te garanderen dient er voldaan te worden aan deze aanleverspecificaties. Heeft u vragen over de aanleverspecificaties dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Specificaties

Bekertype plastic drinkbeker
Bijzonderheden single use / eenmalig gebruik / niet geschikt voor vaatwasser
Diameter 78mm
Hoogte 97mm
Inhoud 200 ml
Inhoud schenk 200 ml
Inhoud topfill 270ml
Kleur transparant
Materiaal 50% rPET
Verpakt per doos 25 stekken van 50 bekers, 1.250 st per doos
Verpakt per pallet 24 dozen per pallet, 30.000 stuks per pallet
Pallet hoogte 2,12m (europallet 80cm x 120cm)
Gewicht 6,7g
SUP belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Plastic drinkbeker rPET 200 ml

De 200ml plastic drinkbekers zijn ontwikkeld uit rPET-plastic. rPET-plastic kent vele voordelen, dit type plastic is namelijk sterk en zeer helder. Ideaal voor diverse drankjes tijdens bedrijfsevenementen, maar tevens zeer geschikt om te serveren tijdens festivals, feesten of sportevenementen. In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Wij hebben het logo in de beker verwerkt waardoor het niet bedrukt hoeft te worden op de beker. Dit voorkomt extra (druk)kosten. SUP belasting van toepassing, 2,30 euro per 1.000 stuks

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59