plastic bekers met dekselPlastic bekers met deksel

Op zoek naar sterke en comfortabele plastic bekers met deksel? Bekerbedrukking.nl biedt u sterke plastic bekers met perfect aansluitende deksels aan voor de allergoedkoopste prijs. Zoekt u stevige plastic bekers met aansluitende deksels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en profiteer van snelle levertijden, goedkope prijzen en hoge kwaliteit!

Kwaliteit, lekvrij en stevig

Onze drinkbekers zijn van hoge kwaliteit en lekvrij. Ideaal want zo kunnen de bekers tegen een stootje zonder dat ze direct uit elkaar vallen. Ook zijn de bekers getest op de kwaliteit. Door regelmatig onze bekers te testen, zijn wij in staat om hoge kwaliteit bekers te leveren. Zo bent u gegarandeerd van stevige bekers en de goedkoopste prijs!

Plastic bekers met deksel bedrukken

Bovendien hebben de bekers een groot en glad oppervlak voor het bedrukken van logo’s, teksten of foto’s. Perfect om de naamsbekendheid te vergroten of om op te vallen. Daarnaast voelen gepersonaliseerde bekers persoonlijker en professioneler aan. Niets voor niets bestellen zowel kleine als grote ondernemers structureel bedrukte bekers bij Bekerbedrukking.nl.

Wij zijn de vaste leverancier in het leveren van de allergoedkoopste bekers met hoge kwaliteit en strakke bedrukking. Van organisaties, stichtingen, verenigingen, evenementen, festivals, scholen en nog veel meer!

Welke plastic beker hoort bij welke deksel?

Om het u makkelijk en overzichtelijk te maken, hebben wij bij elke deksel een lijst gemaakt op welke bekers de deksel aansluit. U kunt deze lijst vinden door op de gewenste deksel te klikken. Bovendien hebben wij een specifieke dekselpagina gericht op het geven van informatie over deksels. Zo kunt u in een overzicht al onze deksels vinden. Heeft u vragen of wilt u liever advies over welke deksels en bekers het beste bij u wensen passen? Neen dan contact met een van onze specialisten op. Of stuur een mail naar support@bekerbedrukking.nl. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: +31 (0)20 716 3659.

De goedkoopste leverancier in bekers

Bekerbedrukking.nl is de goedkoopste en betrouwbaarste leverancier in het leveren van drinkbekers. Vanwege onze ervaring en expertise hebben wij onze processen zo kunnen optimaliseren dat u hiervan profiteert. Kunt u ergens anders toch dezelfde bedrukte bekers kopen voor een lagere prijs, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de laagste prijs. Waarom wij dit doen? Simpel, wij zijn namelijk zeker over onze prijzen en kwaliteit.

Wacht daarom niet langer en vraag vandaag geheel vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan! Ook bij grote oplage geniet u van hoge kwaliteit, snelle levertijden en natuurlijk de laagste prijsgarantie!

Wist u dat…

Wist u dat u naast plastic bekers ook bij ons terecht kan voor: koffiebekers, proefglaasjes, ijsbekers, luxe glazen en bekers voor evenementen, festivals en drinkautomaten? Neem gerust een kijkje door ons assortiment.