milieuvriendelijke bekers

Milieuvriendelijke bekers

Milieuvriendelijke bekers zijn een uitstekende en relatief goedkope manier om uw steentje bij te dragen in het maatschappelijk streven naar een schoner en beter milieu. Milieuvriendelijke bekers zijn gemaakt van het milieuvriendelijke materiaal PLA. PLA bekers zijn dan ook 100% biologisch afbreekbare bekers. Het is voor elke ondernemer niet even makkelijk om de processen binnen het bedrijf milieuvriendelijker te maken.

De voornaamste reden is dat milieuvriendelijke processen soms vragen om een investering die niet iedereen zomaar kan doen. Milieuvriendelijke bekers daarentegen kosten slechts €0,022 per stuk en is daarom een zeer toegankelijke investering met een grote impact.

Milieuvriendelijke koffiebekers

Wist u dat er jaarlijks gemiddeld zo’n 8 miljard kilogram plastic in onze oceanen terechtkomt? En dat een groot deel hiervan bestaat uit single-use plastic drinkflesjes en koffiebekertjes. Deze zijn in veel gevallen gemaakt van een soort plastic dat amper tot niet vergaat. U kunt zich goed voorstellen hoe slecht dit voor het milieu is.

Door te kiezen voor milieuvriendelijke bekers zorgt u ervoor dat u in ieder geval uw steentje bijdraagt in het verminderen van al dat afval. Een kleine investering, maar wel met een grote impact. Onze milieuvriendelijke beker is niet alleen geschikt voor normale dranken maar kan ook uitstekend dienen als koffiebeker.

Laat de milieuvriendelijke bekers bedrukken

Of u nou kiest voor milieuvriendelijke bekers of milieuvriendelijke koffiebekers, een bedrukking is altijd mooi. Kies bijvoorbeeld voor het drukken van uw bedrijfslogo of slogan. Of maak er echt wat speciaals van en laat de bekers bedrukken met uw volledige huisstijl. Vraag geheel vrijblijvend online een offerte op maat aan en we komen zo snel mogelijk bij u terug met een scherpe offerte!

Bekijk ook eens onze plastic bierglazen, wegwerp bekers, ijsbekers en overige koffiebekers.