PLA beker

PLA bekers | Bedrukken met logo of tekst

Bent u op zoek naar PLA bekers en wilt u deze graag laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of een tekst naar keuze? Dan zit u bij Bekerbedrukking.nl goed, want wij doen dat ook nog eens tegen een zeer lage prijs. PLA bekers kunnen wij namelijk al vanaf €0,022 cent per stuk voor u bedrukken. PLA bekers zijn ideaal te gebruik voor bijvoorbeeld evenementen en beurzen, maar kan binnen uw bedrijf ook ideaal gebruikt worden als koffiebekers.

100% biologisch afbreekbare PLA bekers

We worden allemaal steeds milieubewuster. Daar horen natuurlijk ook milieubewuste keuzes bij. Eén van ’s werelds grootste vervuiler is plastic, en dan met name single-use afval als waterflesjes en plastic bekertjes. Jaarlijks komt er namelijk rond de 8 miljard(!) kg plastic in onze oceanen. Door gebruik te maken van PLA bekers kunt u uw steentje bijdragen in het verminderen van plastic afval.

PLA staat namelijk voor polymelkzuur, ook wel bekend als een bioplastic dat steeds meer gebruikt wordt. Men noemt het ook wel een plantaardig alternatief. PLA bekers zijn dan ook 100% biologisch afbreekbaar. Onze PLA koffiebeker wordt natuurlijk gebruikt voor warme dranken en is daarom met een hittebestendige coating bewerkt.

PLA bekers bestellen bij Bekerbedrukking.nl is niet alleen voordelig voor het milieu, met de Laagste prijsgarantie is het ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Een win-win situatie! Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

Laat de PLA bekers bedrukken naar uw wens!

Bij Bekerbedrukking.nl zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van een hoogwaardige bedrukking van de bekers. Welke bedrukking er precies op komt is volledig aan u. Dit kan bijvoorbeeld het logo of de slogan van uw onderneming zijn, maar een combinatie is ook mogelijk. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om uw volledige huisstijl op de PLA bekers te drukken. Benieuwd naar de kosten voor het bedrukken van PLA bekers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Bekijk ook eens aansluitende deksels voor onze drinkbekers of andere bekers zoals: plastic bierglazen, wegwerp bekers, ijsbekers en overige koffiebekers.