plastic drinkbekersPlastic drinkbekers

Voor alle soorten plastic drinkbekers bent u bij Bekerbedrukking aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment plastic wegwerp bekers. Van luxe harde plastic glazen tot proefglaasjes en van plastic bierglas tot sapbeker. Voor alle doeleinden vindt u de juiste drinkbeker van plastic! Bovendien bieden wij ook plastic deksels voor de drinkbekers aan.

Binnen ons overzicht van plastic drinkbekers vindt u een variatie van diverse formaten. Zo kunt u al plastic drinkbekers bestellen met een schenkinhoud van 100ml tot bekers met een schenkinhoud van 500ml. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het bedrukken van uw bekers, dan kunt u uiteraard ook eerst contact opnemen.

Promotie met behulp van plastic drinkbekers

Bedrukte bekers zijn een succesvol promotiemiddel. Tijdens festivals, concerten en evenementen worden heel wat drankjes geschonken. Uw bedrijfsnaam en logo komt bij heel veel mensen onder de aandacht. Iedereen heeft toch op een gegeven moment behoefte aan wat te drinken. Bovendien loopt men rond met een glaasje in de hand, worden gebruikte bekers op tafeltjes achter gelaten en bij bijvoorbeeld concerten liggen ze vaak op de grond. De sfeer van zo’n dag blijft bij mensen hangen, dat prettige gevoel associëren ze ook met uw bedrijf. Een win-win situatie.

Alle vormen van reclame kosten natuurlijk geld. Maar het hoeft niet duur te zijn. Bij Bekerbedrukking heeft u al plastic drinkbekers vanaf 0,02 eurocent per stuk! U krijgt gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Wij leveren in grote oplages, u kunt bestellingen plaatsen vanaf 1000 stuks. Dan heeft u direct een mooie voorraad. Heeft u nog veel meer plastic drinkbekers nodig? Geen probleem! U geeft eenvoudig het gewenste aantal aan in het bestelvenster.

Het bedrukken van uw bekers

U kiest zelf de gewenste opdruk uit. Hierbij kunt u ervoor kiezen om “gewoon” uw bedrijfsnaam en logo erop te laten drukken. Echter kunt u ook een specifieke test, slogan of datum kiezen. Nadat wij uw ontwerp hebben ontvangen maken we een digitale proefdruk. Nadat u deze heeft goedgekeurd gaan wij de bekers daadwerkelijk bedrukken. Een aantal weken later leveren we ze al, gratis, bij u af!