SapbekerSapbeker

Bent u op zoek naar een sapbeker? Een doorzichtig beker die u kunt gebruiken voor de heerlijkste sappen, vers fruit of het serveren van milkshakes? Dan bent u bij Bekerbedrukking aan het juiste adres! De beker is gemaakt van doorzichtig PET plastic. PET plastic is glashelder, oersterk en volledig recyclebaar.

In onze webshop vindt u 4 verschillende sapbekers. We hebben de sapbeker van 200 ml, ideaal als u bijvoorbeeld kleine glaasjes wilt serveren of mensen wilt laten proeven. 300 ml is de standaardmaat voor en wordt het meest gebruikt in bijvoorbeeld restaurants of lunchrooms. De 400 ml variant is ook zeer geschikt voor vers fruit of milkshakes. En onze topper is de 500 ml. Van dit formaat genieten mensen volop van de inhoud en is uw logo optimaal zichtbaar.

Bekijk al onze plastic bekers of plastic bierglazen.

 

Bedrukken in kleine oplages

De sapbeker is leverbaar in kleine oplages. U kunt deze beker al laten bedrukken vanaf 3200 stuks. Bij Bekerbedrukking kunt u kiezen voor een opdruk van uw logo of een volledige bedrukking van de beker. De bekers zijn al te bedrukken vanaf 0,04 per stuk.

Groothandel in plastic bekers bedrukken

Bekerbedrukking is groothandel in het bedrukken van plastic bekers. We hebben een groot assortiment aan plastic bekers. Van kleine proefglaasjes tot luxe glazen. Bij elke bestelling ontvangt u een digitale proef. Pas als u de digitale proef akkoord heeft gegeven, gaan wij de plastic bekers bedrukken. Heeft u een vraag over uw bedrukking? Bel ons gerust! Bij Bekerbedrukking krijgt u altijd de laagste prijsgarantie! Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte plastic beker goedkoper, dan krijgt u nog 10% extra korting. Wij zijn uw partner voor het bedrukken van plastic en kartonnen bekers!