Wegwerp koffiebekers

Wegwerp koffiebekers zijn zeer populair binnen ons assortiment. Een voordelige beker geschikt voor diverse dranken, zoals koffie, thee, chocolademelk of een andere warme of koude drank.

Dankzij de speciale coating aan de binnenkant van de wegwerp koffiebeker blijft de drank langer warm en op smaak.

De kartonnen koffiebeker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 150ml
  • Volledige inhoud tot rand 170ml
  • Is 8,0 cm hoog en 7,3 cm breed
  • Materiaal: FSC-gecertificeerd karton
  • Kleur: Wit
  • Leverbaar vanaf: 250 stuks
  • Bedrukking: full-color
  • Geschikt als automaatbeker voor de meeste automaten

Bedrukte kartonnen bekers

Geef uw bedrukte kartonnen bekers een professionele uitstraling met uw eigen bedrijfslogo. De kartonnen bekers bedrukking wij enkel in full-color. De wegwerp koffiebekers hebben wij in vijf verschillende formaten (100,150ml,180ml, 225ml en 300ml). Hieronder vindt u onze aanleverspecificaties voor uw eigen ontwerp. Heeft u vragen over de specificaties neemt u dan even contact op.

Milieuvriendelijk

Onze standaard koffiebekers bevatten een coating die minder dan 5% van het totale gewicht betreft. Hierdoor mogen de koffiebekers bij het oud papier en worden dus op deze manier gerecycled voor productie van kranten ed.. Met onze koffiebeker weten we dus zeker dat deze 100% gerecycled wordt.

Daarnaast worden onze koffiebekers 100% energie neutraal en FSC-gecertificeerd geproduceerd. Het FSC® keurmerk geeft aan dat de grondstoffen voortkomen uit duurzaam onderhouden bossen.

Specificaties

Bekertype kartonnen koffiebeker (koffie)
Bijzonderheden geschikt voor de meeste automaten
Diameter 73mm
Hoogte 80mm
Gewicht 5g
Inhoud 150ml
Inhoud schenk 150ml
Inhoud topfill 170ml
Kleur wit
Materiaal FSC-gecertificeerd karton
Verpakt per 20 stekken van 50 bekers, 1.000 stuks per doos
SUP belasting van toepassing ja, 2,30 euro per 1.000 stuks
Afvalbeheersbijdrage van toepassing ja

Kartonnen koffiebeker 150ml / 6oz (koffie)

Iedere ochtend beginnen met een lekker bakje koffie? De wegwerp koffiebekers van karton met een schenkinhoud van 150ml zijn een uitstekende keuze! Geniet van de koffiesmaak zonder dat het karton invloed heeft. 100% lekvrij en voorzien van professionele bedrukking! In 2019 heeft het Europees Parlement de Single-Use Plastic (SUP) Directive aangenomen: EU2019/904. Deze richtlijn heeft als voornaamste doel plastic zwerfafval tegen te gaan, en vooral zwerfafval in de zee (plasticsoep) te voorkomen. Door deze regel is het verplicht om op wegwerp-artikelen het SUP logo te plaatsen. Het logo is gebonden aan richtlijnen zoals kleur en afmeting. Wij zullen het logo verwerken in uw opmaak met betrekking tot de bedrukking. Op dit artikel is SUP belasting van toepassing, 2,30 euro per 1.000 stuks

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59