koffiebeker met naam bedrukken

koffiebeker met naam bedrukken

De trend van dit jaar, een persoonlijke koffiebeker met naam of logo in grote hoeveelheden. Heeft u een bedrijf en wilt u op de koffiebekers uw bedrijfsnaam of logo bedrukken? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres. Met onze efficiënte bedrukkingstechniek zijn wij in staat om grote hoeveelheden koffiebekers te bedrukken voor een hele voordelige prijs. Kortom, een win-win situatie.

Trend: Naam of logo bedrukken op een koffiebeker

Vooral logo’s en namen op koffiebekers bedrukken is populair dit jaar. Van bedrijfsnamen tot namen van evenementen, stichtingen, verenigingen en clubs. Wat u wilt, wij kunnen het bedrukken. De koffiebekers zijn duurzaam en voelen stevig aan. Daarom zijn ze zeer geschikt op uw tafel maar ook als u veel in beweging bent. Niets voor niets kiezen nationaal bekende ketens voor ons als dé specialist in het bedrukken van bekers.

Een beker voor alle omstandigheden

Op zoek naar bekers voor specifieke condities zoals het warm houden van bekers? Kijk dan naar onze isolerende bekers en dubbelwandige bekers voor warme dranken of naar onze sapbekers voor een comfortabele beker voor het drinken van sapjes. Kijk ook eens naar de accessoires voor kofiebekers!