Isolerende bekers

Isolerende bekers

Een kopje koffie of thee blijft langer warm in een isolerende koffiebeker. De gebruiker heeft meer tijd om te genieten van zijn/haar warme drankje. Bovendien voorkomt u dat mensen zich branden aan een te heet kopje thee of koffie. Een dubbelwandige koffiebeker zorgt voor een goede isolatie en is bovendien lekker stevig.

Een isolerende beker houdt niet alleen warme koffie of thee langer op temperatuur hij is ook uitermate geschikt om koele drankjes langer koel te houden.

Wist u dat wij ook deksels leveren? Deze bestelt u makkelijk mee. Zo blijft de inhoud nog langer op de juiste temperatuur. Bovendien maakt dit de dubbelwandige kartonnen koffiebekers zeer geschikt voor drankjes “to-go”

Uw naam en logo op de isolerende bekers

Bij Bekerbedrukking zorgen wij voor een mooie opdruk op uw producten. Uw bedrijfsnaam, logo of een pakkende slogan drukken wij op de bekers. Of u nu voor full-colour gaat of het liever houdt bij één of een paar kleuren, wij draaien onze hand er niet voor om!

Voordat we daadwerkelijk gaan bedrukken ontvangt u eerst een digitale proefdruk van ons. U kunt dan kijken of het voldoet aan uw wensen en eisen. Na goedkeuring van de proefdruk starten we met het proces van het bedrukken van uw isolerende bekers.

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 à 3 weken te leveren. U hoeft dus niet lang te wachten voordat u de bekers in gebruik kunt nemen.

Ziet u het al voor u? Uw bekers die overal te zien zijn op een evenement of beurs? Mensen die genieten van hun koffie of thee maken intussen reclame voor uw bedrijf. Bovendien zal men uw naam of logo onthouden. Het fijne gevoel van dat lekkere drankje dat lekker op temperatuur was blijft hangen in combinatie met uw naam of logo. Dat is nog eens een win-win situatie!