plastic deksels zonder kruisgat

Plastic deksels zonder kruisgat

Op zoek naar plastic deksels zonder kruisgat om uw beker volledig af te sluiten en om morsen te voorkomen? Dan zit u met de plastic deksels zonder kruisgat van Bekerbedrukking aan het juiste eind. Onze plastic deksels zonder kruisgat zijn ideaal om uw beker volledig af te sluiten. In onze webshop vindt u p lastic deksels zonder kruisgat voor een scherpe prijs en snelle levering. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en geniet van de voordelige prijzen!

Plastic deksels zonder kruisgat – 78mm en 95mm

Bekerbedrukkig.nl heeft twee types plastic deksels zonder kruisgat: De plastic deksel met kruisgat – 78mm. Deze deksel heeft een hoogte van 6mm en een diameter van Ø78 mm. En de plastic deksel vlak zonder kruisgat – 95mm. Deze deksel heeft een hoogte van 1.1cm en een diameter van Ø95 mm. Beide deksels beschikken over een hoge kwaliteit en zijn lekvrij. Daarnaast sluiten de deksels perfect aan op de plastic bekers van Bekerbedrukking.nl

Welke deksel is geschikt voor u?

Bent u benieuwd welke plastic deksels zonder kruisgat geschikt zijn voor welke beker? Klik dan op de gewenste deksel en bekijk de productinformatie. Hier staat een lijst met de geschikte bekers. Wilt u liever eerst advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee.

Bekijk al onze hoogwaardige deksels

Naast plastic bolle deksels met gat of bolle plastic deksels zonder gat voor ijsbakjes en milkshakes, hebben wij ook Plastic deksels met drinktuit. Deze zijn geschikt voor de warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk. De deksels hebben een drinktuit aan de bovenkant. Ook bieden wij Plastic deksels met kruisgat voor rietjes of Plastic deksels zonder kruisgat om morsen te voorkomen. De deksels zijn gemaakt voor onze bekers. Hierdoor heeft u de garantie dat de deksels perfect aansluiten bij uw gekozen bekers.

Scherpe prijs en snelle levering!

Net als bij onze bedrukte bekers hanteren wij altijd scherpe prijzen en snelle leveringen. Dit geldt ook voor onze plastic deksels met drinktuit. Voor elke plastic drinkbeker van Bekerbedrukking is er een geschikte Bekerbedrukking deksel. Ideaal, want zo kunt u alles bestellen bij Bekerbedrukking.nl. Net zo handig en betrouwbaar.