Kartonnen koffiebekers bedrukken

Bent u op zoek naar kartonnen koffiebekers met uw eigen opdruk? Dan bent u bij Bekerbedrukking.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u koffiebekers in diverse soorten en maten: plastic, karton of dubbelwandig, groot of klein. Wij leveren ook koffiebekers die geschikt zijn voor zakelijke koffie-automaten.

Bedrukte kartonnen koffiebekers zijn perfect voor gebruik binnen uw bedrijf. U kunt ze gebruiken om uw werknemers ergens op te attenderen of bewust van te maken. U kunt ze gebruiken ter versterking van uw huisstijl. Of u kunt ze gebruiken om uw bezoekers te voorzien van relevante informatie. Met een beetje creativiteit zijn de mogelijkheden voor bedrukte koffiebekers eindeloos! Bekijk onze referenties als u zich wilt laten inspireren door andere bedrijven. 

Kartonnen koffiebekers voor gegarandeerd de laagste prijs

Wanneer u uw koffiebekers met eigen opdruk bestelt via Bekerbedrukking.nl, profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde bedrukte koffiebekers tegen een lager tarief, dan krijgt u van ons nog eens 10% korting op de laagste prijs. 

Laat u verrassen door onze aantrekkelijk geprijsde bedrukte koffiebekers. Klik op één van de categorieën in het menu en kies de gewenste type beker en aantal.

Typen koffiebekers

In het assortiment van Bekerbedrukking.nl vindt u verschillende soorten kartonnen en plastic koffiebekers. Met eigen opdruk worden deze koffiebekers helemaal uniek! Alle koffiebekers lenen zich goed voor een bedrukking met uw naam, logo of reclame-uiting.

  • Plastic of kartonnen koffiebekers. In diverse maten. Niet alleen geschikt voor koffie, maar ook voor andere warme dranken zoals thee of soep. Ook geschikt voor uw koffie-automaat!
  • Dubbelwandige koffiebekers. Dubbelwandige koffiebekers met eigen opdruk houden uw drank lang warm en worden niet heet aan uw handen. Vanzelfsprekend ook geschikt voor andere warme dranken.

Onze bedrukte koffiebekers liggen prettig in de hand. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De kartonnen koffiebekers kunnen wij rondom bedrukken in uw huisstijl. Informeer online naar de mogelijkheden en prijzen!