Duurzame koffiebekers bedrukken

Duurzame koffiebekers bedrukken

Op zoek naar duurzame koffiebekers met een hoogwaardige bedrukking? Bekerbedrukking.nl geeft u de optie om uw gewenste duurzame koffiebekers te bedrukken met logo’s, teksten of afbeeldingen. Zo kunt u uw gewenste koffiebeker naar eigen ontwerp laten bedrukken. Bijvoorbeeld door uw bedrijfslogo op de koffiebekers te bedrukken, of wat dacht u van een naam van uw evenement. De bedrukte en duurzame koffiebekers zijn hét middel om extra naamsbekendheid te genereren. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Duurzame koffiebekers met kwaliteit voor de laagste prijs

Onze duurzame koffiebekers beschikken over hoge kwaliteit. Dit zult u terugzien in de stevigheid van de bekers. Zo zijn de bekers lekvrij en liggen ze heerlijk in de hand. De PE coating die wij voor onze bekers gebruiken maakt dat de beker lekvrij is. Het percentage PE coating zit onder de 5% van het gewicht van de beker, dit houdt in dat de beker gewoon bij het oud papier mag. Goed voor het milieu en goed voor de stevigheid van de beker. Bovendien zijn de bekers door onze laagste prijsgarantie goed voor uw portemonnee. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan om uw bedrukte en duurzame koffiebekers te realiseren!

Bekerbedrukking.nl voor al uw bedrukte bekers

Op zoek naar een betrouwbare partner in het bedrukken van uw bekers? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Met onze effciente aanpak maken wij het mogelijk om betaalbaar grote maar ook kleine hoeveelheden bekers te bedrukken. Druk bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een logo van uw evenement of feest op plastic bierglazenplastic champagneglazen of zelfs plastic wijnglazen. Ideaal voor elke gelegenheid. Of neem een kijkje tussen onze bedrukte drinkbekers en plastic deksels voor drinkbekers.

Op alle bekers hanteren wij een laagste prijsgarantie. Zo bent u verzekerd dat u bij Bekerbedrukking.nl de beste prijs heeft voor kwalitatieve bekers die sterk en lekvrij zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan met uw bedrukking door. Dit kunt u vrij eenvoudig doen door op uw gewenste beker te klikken en een offerte aan te vragen via de knop.