Informatie over het ijsbakje

De ijsbakjes zijn zeer geschikt voor meerdere bolletjes en diverse typen ijs. Wij kunnen uw ijsbakjes met bedrukking al leveren na 7 dagen. De ijsbakjes kunnen in tegenstelling tot onze plastic glazen ook in full-color bedrukt worden.

Wist u trouwen dat wij het bovenstaande ijsbakje kunnen leveren met een laagste prijs garantie? Komt u ergens anders hetzelfde bakje voor een lagere prijs tegen? Dan geven wij u nog eens 10% korting op de laagste prijs van het ijsbakje.

Het ijsbakje beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 200ml
  • Inhoud tot rand 200ml
  • Is 4,9cm hoog en 9,5cm breed
  • Materiaal: karton
  • Leverbaar vanaf: 1200 stuks
  • Bedrukking: full-color
  • Geschikt voor 2-3 bolletjes ijs

Uw ijsbakjes bedrukken?

Wilt u graag uw ijsbakjes laten bedrukken? Wij helpen u graag verder! Wij kunnen uw ijsbakjes voorzien van full-color bedrukking.

Om een optimale kwaliteit te garanderen hanteren wij een aantal aanleverspecificaties. U kunt onze aanleverspecificaties hieronder downloaden. Mocht u nog vragen hebben omtrent het bedrukken van uw ijsbakjes dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Specificaties

Bekertype kartonnen ijsbeker
Bijzonderheden voor 2-3 bolletjes ijs
Diameter 95mm
Hoogte 49mm
Inhoud 200ml
Inhoud schenk 200ml
Inhoud topfill 200ml
Kleur wit
Materiaal karton

Kartonnen ijsbeker 200ml

Bestel direct online uw eigen kartonnen ijsbakje met een inhoud van 200ml. Het ijsbakje is geschikt voor meerdere bolletjes ijs en kan bedrukt worden met het logo van uw ijssalon of restaurant. Het ijsbakje is tevens beschikbaar met een inhoud van 150ml, 300ml en 400ml.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59