Goedkope kartonnen ijsbeker

Goedkope kartonnen ijsbekers bedrukken

Goedkope kartonnen ijsbekers laten bedrukken door een betrouwbare specialist? Bij Bekerbedrukking bedrukken wij al jarenlang kartonnen ijsbekers voor onder andere horecaondernemers. Door onze expertise en ervaring zijn wij in staat om hoge kwaliteit ijsbekers met bedrukking te leveren voor de laagste prijs. Niets voor niets zijn wij de specialist voor kleine maar ook nationaal bekende ondernemingen. Weten waarom? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

Goedkope kartonnen ijsbekers met bedrijfslogo of bedrijfstekst

De goedkope kartonnen ijsbekers van Bekerbedrukking.nl liggen heerlijk in de hand maar zijn ook nog eens gemaakt van stevig karton. Zo bent u verzekerd dat de ijsbekers niet onnodig buigen en behoudt u tevreden klanten.

Op de ijsbekers kunt u kiezen voor diverse vormen van bedrukkingen. Zo heeft de kartonnen ijsbeker een groot oppervlakte voor logo’s, teksten en zelfs afbeeldingen. Dit geldt voor alle formaten bekers. Van 160 ml, 260 ml tot en met 340 ml. Ook kunt u kizen voor passende deksels. Zoals de bolle plastic deksels met gat. Ideaal voor rietjes en lepels.

Bent u benieuwd wat de kosten bij Bekerbedrukking.nl zijn voor goedkope kartonnen ijsekers met bedrukking? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met een van onze specialisten op. Behalve de garantie van een hoge kwaliteit klantenservice heeft u bij Bekerbedrukking.nl ook nog eens de laagste prijsgarantie! Ideaal toch?

Waarom goedkope kartonnen ijsbekers kopen bij Bekerbedrukking.nl?

Bekerbedrukking.nl is al jaar en dag dé specialist in het bedrukken van bekers. Van koffiebekers en drinkbekers tot aan luxe bekers en ijsbekers. Al onze producten zijn een keuring doorgegaan om u de garantie te geven dat de producten van hoge kwaliteit beschikken. Daarnaast weten wij door onze ervaring hoe wij uw ontwerp op de meest optimale manier op uw goedkope kartonnen ijsbekers kunnen bedrukken. Hierdoor bent u verzekerd van de mooiste kwaliteit voor de laagste prijs.