Ijsbeker 150ml

De ijsbeker is ontwikkeld uit een betrouwbaar karton en beschikt over een brede rand. De ijsbeker beschikt over een diameter van 8,5 cm en een hoogte van 4,9 cm. Het bekertje is geschikt voor één bolletje ijs.

Wilt u de ijsbeker bedrukken met het bedrijfslogo van uw ijssalon of restaurant? Bekerbedrukking.nl is al jaren de specialist op het bedrukken van plastic glazen en ijsbekers voor professionele ondernemingen. U heeft bij ons een garantie op de laagste prijs en korte levertijden. U kunt bij ons al ijsbekers bestellen vanaf 1250 stuks!

De kartonnen ijsbeker beschikt over:

  • Een schenkinhoud van 150ml
  • Inhoud tot rand 150ml
  • Is 4,9cm hoog en 8,5cm breed
  • Materiaal: karton
  • Leverbaar vanaf: 1250 stuks
  • Bedrukking: full color

Kartonnen bakjes van 150ml

Wilt u liever meer informatie ontvangen over onze kartonnen bakjes dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wilt u liever eerst een offerte op maat ontvangen? Dan kunt u in de winkelwagen een vrijblijvende offerte aanvragen voor onze kartonnen bakjes.

Specificaties

Bekertype kartonnen ijsbeker
Bijzonderheden voor 1 bolletje ijs
Diameter 85mm
Hoogte 49mm
Inhoud 150ml
Inhoud schenk 150ml
Inhoud topfill 150ml
Kleur wit
Materiaal karton

Kartonnen ijsbeker 150ml

De kartonnen ijsbeker beschikt over een inhoud van 150ml en kan voorzien worden van uw eigen opdruk. De beker is geschikt voor diverse soorten ijs en ideaal voor uw ijssalon, restaurant of snackbar. De ijsbeker kan bedrukt worden met een bedrijfslogo in diverse kleuren.

» Uitgebreide omschrijving

De gewenste beker niet gevonden?

Graag zoeken wij met u mee naar de ideale beker voor u. Met al uw vragen kunt u contact opnemen.

020 716 36 59